Amopage

Hvordan finne den sanne Cash verdien av et hjem

- Views 0
Advertisement

Hvordan finne den sanne Cash verdien av et hjem


Den "ekte kontanter verdien" av et hjem ville være dens forventet salgspris som kan oppnås gjennom en privat salg (i motsetning til en auksjon eller tvangssalg). Sann pengeverdi er et begrep som ofte brukes av eiendomsskatt sakkyndige. I mange stater, den takserte verdien av et hjem er 50 prosent av hva assessor vurderer hjemme sanne pengeverdi.

Du trenger

Årets eiendomsskatt regningen

Profesjonell vurdering (valgfritt)

Eiendomsskatt informasjon om sammenlignbare eiendommer i ditt område

Market (salg) opplysninger om sammenlignbare eiendommer i ditt område

Begynn med din Eiendomsskatt Bill

 • 1

Gjennomgå eiendomsskatt regningen for hjemmet i spørsmålet. Se etter den takserte verdien av boligen, og dobbelt det. Figuren avledet ville være hva assessor anser å være den sanne kontanter verdien av boligen, dersom de selges på det åpne markedet, og ikke i et tvangssalg.

2

Undersøk din eiendomsskatt regning for å se hva, om noe, kan assessor har savnet. Assessor tar en rekke faktorer i betraktning ved beregning av ekte kontanter verdien av et hjem. Eksempler vil være antall soverom, størrelsen på mye, om hjemmet er murstein, stick-bygget, eller av modulære konstruksjon, antall bad, etc. Besøk assessor kontor og be om å se hvordan verdien av ditt hjem ble beregnet. Hvis du rev ​​ned en garasje, men assessor fortsatt viser at du har det, eller du har en peis, låve, boblebad eller svømmebasseng, men assessor ikke oppmerksom på det, den sanne pengeverdi som assessor avledet din vurdering kan være feil.

3

Undersøke markedsinformasjon og eiendomsskatt data for lignende, nærliggende eiendommer. Takstmenn avhengige av det de kaller "comparables" i å bestemme markedsverdi for en eiendom. Prøv å finne minst tre sammenlignbare eiendommer å sammenligne hjem sanne pengeverdi.

4

Leie en profesjonell takstmann. Hvis du finner din eiendom regning forvirrende, eller har problemer med å finne dataene du trenger på sammenlignbare eiendommer, bør du vurdere å ansette en profesjonell takstmann. En takstmann vil være kjent med tilsvarende boliger i ditt område og mer kvalifisert til å bestemme den sanne verdien av ditt hjem.

5

Sammenligne tallene du har funnet. Start med den sanne pengeverdi som bestemmes av eiendomsskatt takstmann (doble takst). Sammenlign dette med markedsdata du samlet for sammenlignbare boliger og antall levert av en profesjonell takstmann, hvis du ansatt en. Er tallene lignende? Hvis man estimat synes betydelig over streken, prøve å finne ut hvorfor. Hvis alle kilder er i nær enighet, sjansene er gode for at du har en nøyaktig estimat av den sanne kontanter verdien av ditt hjem.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-finne-den-sanne-cash-verdien-av-et-hjem/ "

相关文章!
 • Hvordan finne den sanne Eiendom Lines Fra en Boundary Survey Hvordan finne den sanne Eiendom Lines Fra en Boundary Survey
  - 阅 0

  Grenser er brukt for å vise hjørnene av egenskapen, og det land som inngår i en spesiell rekke. Grenser er preget av en takstmann for en rekke årsaker. Et land undersøkelse kan gjøres når selger eller kjøper en bolig for å vise området av eiendommen.

 • Hvordan finne den nåværende verdien av en brukt bil Hvordan finne den nåværende verdien av en brukt bil
  - 阅 0

  Riktig prising en bruktbil kan være en slik vanskelig prospekt som amerikanske økonomen George Arthur Akerlof faktisk vunnet Nobelprisen i økonomi i 2001 for en artikkel om temaet. Hvis du har god informasjon om bilens tilstand, trenger du ikke en Ph

 • Hvordan finne den nåværende verdien av Land i Alabama Hvordan finne den nåværende verdien av Land i Alabama
  - 阅 0

  Verdier av land i Alabama kan variere betydelig per acre avhengig av plasseringen av eiendommen og etterspørsel i området. En parsell på landsbygda i Alabama vil vanligvis være billigere per acre enn en pakke i en resort område langs kysten eller i n