Amopage

Hvordan finne de Lot Linjer for et hus til salgs

- Views 0
Advertisement

Hvordan finne de Lot Linjer for et hus til salgs


Når du kjøper en eiendom, er det viktig å vite nøyaktig hvor Tomten starter og slutter. Denne informasjonen er nyttig når du bygger tillegg på huset eller bare å sette opp et privatliv gjerde. Hvert fylke eiendom appraiser vil levere mye linjene i et hjem for salg, uten avgift, og de kan bli funnet på nettet i 11 enkle trinn.

Du trenger

Datamaskin

Bruksanvisning

Peke nettleseren din til NACO.org. Dette er den nasjonale sammenslutningen av fylker, og herfra kan du finne ditt fylke takstmann nettsted.

Hold musepekeren over den første kategorien på venstre med overskriften "om fylker". Dette vil slippe ned en meny med flere alternativer for deg å velge fra.

Klikk "finne et fylke". Dette vil ta deg til et fargekodet kart over USA.

Klikk på det landet der vedkommende eiendom ligger. Du vil da bli tatt til en side som viser alle fylkene i den tilstanden.

Klikk på fylket hvor vedkommende eiendom ligger. Du vil nå være på fylkesinformasjonsside. Her finner du folketelling informasjon, tinghuset adresse og e-postadressene til viktige fylkes tjenestemenn. På toppen av siden, over tinghuset adresse, vil du se en link til den offisielle siden av fylket du har valgt.

Klikk på linken til den offisielle fylkes siden. Når på den offisielle siden, site navigation varierer mellom fylkene. Det du leter etter er en link der det står "eiendom appraiser". Hvis ved en tilfeldighet du ikke finner en link til takstmann nettsted for fylket du søker, kan du bruke en søkemotor som Google og søk "(fylke): eiendom appraiser" med "county" er navnet på stedet du søker .

Klikk på "søk poster" linken. De fleste fylkestakstmenn vil bruke denne overskriften for deres online-søk. Imidlertid kan noen søkeadresse overskrifter lese "avgrensnings roll" eller "eiendom søk". Etter å ha klikket på linken som leder deg til eiendom poster, vil du bli bedt om å gi opplysninger om eiendommen.

Fyll ut informasjon om eiendommen. Mesteparten av tiden kan du bare legge inn eiendommen adresse og det vil bli funnet. Men du kan også skrive i nåværende eiers etternavn for å finne informasjon om eiendommen.

Klikk "søk". Avhengig av hvor mye informasjon du har oppgitt, kan det hende du har å velge fra en liste over egenskaper som samsvarer med søket info.

Klikk på den aktuelle eiendommen for å se detaljer.

Klikk på linken til kartet eiendommen. Hver eiendom side tilgjengelig gjennom fylket appraiser vil ha en link annet sted på den for å eiendommen kart. Du må kanskje bla ned til bunnen og lese liten skrift. Noen ganger, vil kartet bli utpekt av en enkel kompass. Ved å klikke på kartlink vil ta deg til siden som viser mye linjer for eiendommen du søker, samt omkringliggende tomter.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-finne-de-lot-linjer-for-et-hus-til-salgs/ "

相关文章!
 • Hvordan lage et hus til salgs Flyer
  - 阅 0

  Hvordan lage et hus til salgs Flyer. Plassere en "til salgs" flyer foran huset ditt er den første muligheten til å vise frem huset til alle potensielle kjøpere. Hvordan og hva slags informasjon er notert på "til salgs" flyer kan være k

 • Hvordan finne en parallell linje
  - 阅 0

  For å finne en parallell linje til en gitt linje, må du vite hvordan du skal skrive en ligning av en linje. Du må også vite hvordan du skal sette ligningen for en linje i skråningen-skjærings form. I tillegg må du vite hvordan du skal identifisere sk

 • Hvordan finne bank eid hus til salgs Hvordan finne bank eid hus til salgs
  - 阅 23

  Bank eide boliger, også kjent som foreclosures eller REO egenskaper, er tilgjengelige i hver stat og de fleste kommuner i hele landet. Disse egenskapene er ofte priset lavere enn andre eiendommer i samme nabolag. Men for å få best mulig avtale på en