Amopage

Hvordan finne de kvadratfot for en Teppe Pad

- Views 0
Advertisement

Hvordan finne de kvadratfot for en Teppe Pad


Mens et teppe pad ikke er nødvendig for teppe installasjon, mange huseiere velger å installere en når du kjøper nytt teppe. En pute kan gjøre nye tepper føler seg mer luksuriøse, og kan forlenge levetiden på teppet. Montører tape teppe pads sammen før installasjon, slik at arbeiderne å bruke stykker som ville bli forkastet hvis de var synlige. Dette reduserer avfall, og eliminerer behovet for å blåse rom arealet ved bestilling for å tillate skrap.

Du trenger

Målebånd

Kalkulator

Bruksanvisning

 • 1

Tegn en grov plantegning av rommet der du planlegger å installere teppet pad. Sørg for å inkludere eventuelle hindringer eller rare figurer i plantegning av rommet som vil påvirke hvor du vil plassere teppet pad.

2

Måle lengden av hver vegg i rommet ved hjelp av et målebånd. Merk dimensjonene på gulvet plan.

3

Bestemme området av rommet ved å multiplisere bredden av lengden ved hjelp av en kalkulator. Denne grunnleggende formelen vil fungere hvis rommet ditt er et rektangel eller kvadrat. Hvis rommet ditt ikke er et rektangel eller kvadrat, hoppe over dette trinnet.

4

Bryt opp en uregelmessig formet rom i grunnleggende figurer ved hjelp av stiplede linjer på planløsning. Beregne arealet av hver form, og deretter legge de områdene sammen for det totale arealet. For rettvinklede trekanter, multiplisere høyden på triangelet av basis måling av trekanten og deretter dele dette nummeret i to.

5

Bestill ruller av teppe pad bruke arealet av rommet. De fleste teppe pads er tilgjengelig i 6-fots-brede ruller. For å finne ut arealet av en rull med teppe padding, multippel lengden av rullen med 6.

6

Kjøp rullen nærmest arealet av rommet. De fleste produsenter anbefaler noe som åpner for en 5 prosent avvik når du kjøper ruller av teppe padding, så sørg for at arealet av rommet ditt er bare 95 prosent av arealet på teppet pad. Hvis du vil kontrollere hvor mange prosent, dele rommet er arealet av rullen er arealet. Hvis resultatet er 0,95 eller lavere, er at roll passer til rommet.

Hint

Bruk aldri arealet som kreves for teppe pads å bestille teppe. De fleste tepper krever litt matching. Selv om det ikke er repeterende mønster, bør du du bestille 10 prosent mer enn du tror du trenger.

For å sikre at målingene er nøyaktige, få noen til å hjelpe deg å måle rommet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-finne-de-kvadratfot-for-en-teppe-pad/ "

相关文章!
 • Hvordan finne de kvadratfot på en countertop
  - 阅 0

  Å vite din benkeplate areal vil hjelpe deg med å beregne kostnader når du forbereder å installere en ny en på kjøkkenet. Etter undersøker ulike alternativer for benkeplater, velge materiale som passer din stil og budsjett. Mål nøye når den tid kommer

 • Hvordan finne Ceiling kvadratfot for Maleri Hvordan finne Ceiling kvadratfot for Maleri
  - 阅 0

  Som du planlegge og forberede seg til å male et rom, må du måle dimensjonene på overflatene for å gjøre deg i stand til å kjøpe riktig mengde maling. Med grunnleggende måling, multiplikasjon og addisjon, kan du nøyaktig bestemme arealet av et rom å v

 • Hvordan finne sport fleece for teppe
  - 阅 1

  En knute teppe har mange betydninger. Ryktene sier at du skal gjøre et ønske mens du gjør hver knute. Så mens en fyr kan ikke se den sentimentale verdien av en fleece teppe, hvis de åpner en boks som har sine favorittlaget pusset over det et smil all