Amopage

Hvordan finne bil Specs

- Views 0
Advertisement

Hvordan finne bil Specs


En av de viktigste bitene av informasjon som du bør sjekke når du enten kjøpe en ny bil eller ønsker å selge din eksisterende bil kalles de "specs", som er en forkortelse for spesifikasjoner. Bil spesifikasjoner inkluderer motortypen (for eksempel antall sylindere), drivstofføkonomi, sikkerhet funksjoner og fysiske egenskaper. Det finnes en rekke måter som du kan finne ut bilens spesifikasjoner. Alt du trenger er året, merke og modell av kjøretøyet.

Bruksanvisning

 • 1

Besøk Kelley Blue Book hjemmeside. Denne tjenesten har eksistert siden 1920-tallet, sammenstille og å gi informasjon om bilens spesifikasjoner. Velg alternativet for å søke etter "og merke" eller "Year, og merke" og deretter inn informasjon for å trekke opp dine spesifikasjoner.

2

Utfør et søk etter bilens spesifikasjoner på et kjøretøy informasjonstjenester nettsted som Vehix.com, Edmunds.com eller autos.msn.com. Klikk "Priser og spesifikasjoner", "Car Spesifikasjoner" eller lignende alternativ, deretter inn bilens merke og modell. Verktøyet vil vise informasjon om bilen, inkludert et bilde, priser og fulle spesifikasjoner.

3

Sjekk bilens brukerhåndboken hvis det er i din besittelse. Listen over spesifikasjonene skal være oppført mot forsiden av boken.

4

Kjøp et kjøretøy historie rapport fra en pålitelig online kilde (for eksempel Carfax.com og autocheck.com). Rapporten vil trekke opp bilens spesifikasjoner, i tillegg til informasjon om vedlikehold og tidligere eiere.

Hint

Du kan også være i stand til å hente frem data Detaljerte spesifikasjoner for bilen din på en auto deler salg nettside.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-finne-bil-specs/ "

相关文章!
 • Hvordan finne bil auksjoner
  - 阅 0

  Hvis du er noe som meg, å finne en bil auksjon åpent for publikum i byen din kan gi deg lyst til å bare ta turen til forhandleren og kaller det en dag. Men, det er et par enkle måter du kan finne en auto auksjonen i nærheten av deg mens du holder for

 • Hvordan finne biler å hale
  - 阅 0

  Hauling biler av å berge yards er en fin måte å tjene ekstra inntekt. De restverdi verft betale for skrapmetall av bilene. Men å finne biler til hale er ofte den vanskeligste delen av hele prosessen. Her er noen ting som vil gjøre det enklere å finne

 • Hvordan finne laptop specs Hvordan finne laptop specs
  - 阅 0

  Når du kjøper en bærbar PC, vel vitende om specs på forhånd gjør hele forskjellen. Hvis du er en video editor, en maskin som har lite minne og en delt grafikkort ville ikke la grafikkintensive programmer til å fungere skikkelig. Derfor, å finne ut sp