Amopage

Hvordan finne Autofullfør History

- Views 0
Advertisement

Hvordan finne Autofullfør History


Mange dataprogrammer holde oversikt over ting du tidligere har skrevet. Dette skaper en autofullfør historie spesifikk for det aktuelle feltet. Du ønsker kanskje å finne din autofullfør historie slik at du kan se en liste over dine tidligere innlegg å hjelpe deg med å finne informasjon, eller slik at du kan slette oppføringer for personvernet. Finne autofullfør historie er en enkel prosess som er konsekvent blant de fleste bruksområder.

Bruksanvisning

 • 1

Klikk i feltet du ønsker å finne den autofullfør historie for å plassere markøren inne i feltet. Noen programmer vil bringe opp autofullfør historie bare ved å klikke eller dobbeltklikke inne i feltet.

2

Trykk på pil ned-tasten på tastaturet for å få opp autofullfør historie for det feltet. Hvis det er flere autocomplete oppføringer, trykke på pil ned kan bare vise den siste historien, avhengig av programmet.

3

Skriv inn en bokstav om gangen inn i feltet for å få opp autofullfør historie forbundet med den bokstaven. For eksempel å skrive "a" i feltet og stopp vil få opp en liste over alle autofullføring oppføringer som starter med bokstaven A.

Hint

Du kan merke et rullefelt på høyre side av oppføringene som kommer opp i autofullfør historie for et bestemt felt. Dette indikerer at det er flere oppføringer enn det du ser på skjermen. Klikk på pil ned i rullefeltet for å bla gjennom hele listen over auto oppføringer.

Noen felt inneholder forslag direkte fra en nettside eller verktøylinjen. Ikke forveksle disse med autofullføring oppføringer. I de fleste tilfeller vil du se små grå tekst der det står "forslag" eller "Forslag Entries" som vil tillate deg å skille disse oppføringene fra Autofullfør historie.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-finne-autofullfor-history/ "

相关文章!
 • Hvordan finne ut History of the Land Your House Is On Hvordan finne ut History of the Land Your House Is On
  - 阅 0

  Lever i en historisk by, har en generell interesse for historie eller bare lære mer om ens omgivelser kan inspirere et ønske om å undersøke landet ett hus er bygget på. Undersøker dette kan føre til interessant informasjon om personer og samfunn som

 • Hvordan finne Eiendom History Hvordan finne Eiendom History
  - 阅 0

  Det er mange grunner til at folk kanskje ønsker å lære om historien til sine hjem og annen eiendom. Noen er ute etter informasjon fordi de trenger det for en tittel søk eller annen juridisk grunn. Andre søker informasjon om hvordan deres hus kan ha s

 • Hvordan finne slettede History Hvordan finne slettede History
  - 阅 1

  Finn den slettede historie på datamaskinen ved hjelp av denne guiden. Denne artikkelen vil vise deg fremgangsmåten for å finne den slettede historie ut av datamaskinen. Bruksanvisning Gå til "C:" kjøre. For å gjøre dette, gå til Min datamaskin o