Amopage

Hvordan finne A Four Leaf Clover

- Views 0
Advertisement

Hvordan finne A Four Leaf Clover


Finne en fire firkløver kan virke som en vanskelig ting å gjøre. Tross alt, det er bare en mutasjon av fire firkløver for hver 10.000 kløver. Men lære hvordan du kan finne en fire firkløver, og innse at å få heldig er ikke så hardt du trodde det ville være.

Bruksanvisning

Fire blad kløver er forårsaket av en genetisk mutasjon av vanligvis tre firkløver. Disse mutasjonene kan være på grunn av en lav frekvens recessivt gen eller andre miljømessige årsaker. Det kule er at denne mutasjonen ikke stopper ved de fire blad kløver. Det er mulig for en fem bladde kløver. Men jo flere brosjyrer, jo vanskeligere er det å finne.

First off, finne en fin, stor oppdatering av kløver. Dette bør være enkelt hvis du bor i nærheten av en stor park eller i plenen. Ikke gå ned på kne desperat å lete etter en fire firkløver. I stedet, se etter mønstre fra en ståhøyde i hele oppdateringen av kløver. Enhver mutert kløver vil stsand ut som en sår tommel.

Clover mutasjoner er mer vanlig om sommeren enn om våren, og noen steder bare favorisere flere mutasjoner enn andre områder. Hvis du finner en mutert kløver, sjansene er det vil være mer nær nærhet.

For de som ikke vet det fire firkløver, har kløver fire brosjyrer. Mesteparten av mutantene har tre blad stammer hvor en av dem er delt i to blader.

5,6,7, og så videre - leaf kløver er mer sjeldnere jo flere brosjyrer de har, men de virkelig stikke seg ut fra resten av mengden. Disse bør definitivt være lettest å stoppe ennå de vanskeligste å finne om publikum av kløver.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-finne-a-four-leaf-clover/ "

相关文章!
 • Hvordan bevare en Four Leaf Clover i en ramme Hvordan bevare en Four Leaf Clover i en ramme
  - 阅 0

  Lucky you-Dere har funnet en firkløver. Dette er en ganske sjelden botanisk forekomst, og du bør ta vare på det som bevis på din hell. Kunsten blomster og blad trykke startet lenge før oppfinnelsen av syrefritt papir og UV-bestandig glass og lakk. Me

 • Step-by-Step på Hvordan Tegn en Four-Leaf Clover Step-by-Step på Hvordan Tegn en Four-Leaf Clover
  - 阅 0

  Fire-blad kløver er et populært symbol av irsk kultur. De fire bladene er sagt å symbolisere tro, håp, kjærlighet og lykke. Mange tror at det å finne en er heldig og holde fire-blad kløver rundt som lykke sjarm. Heldigvis tegne en kløver er mye enkle

 • Hvordan finne ut om Leaf fjærene er svake
  - 阅 0

  Bladfjærer er de lange, flate fjærer under bakenden på en bil eller lastebil. De er utformet for å være et lastbærende fjær mer enn en suspensjon fjær. Hvis fjærene er dårlig, er det svært enkelt for den gjennomsnittlige bileieren å vite. Med mindre