Amopage

Hvordan finansiere Billige felger

- Views 0
Advertisement

Hvordan finansiere Billige felger


Enten du kjøper felger for din personlige bil eller lager en spesialitet dekk og felg butikk, kan kjøpe felger være dyrt, selv når du velger budsjett varianter. Mange online markeder og dekkbutikker tilbyr finansiering alternativer for rim innkjøp, uavhengig av prisen på felgene. I de fleste tilfeller, kan du med hell finansiere billige felger etter en kredittsjekk, og etter nøye å følge vilkårene for lånet.

Du trenger

Telefonbok

Identifikasjon

bankkonto

Bruksanvisning

 • 1

Finn et dekk og felg butikk som tilbyr finansiering alternativer på felg kjøp. Dette kan være så enkelt som å gå til din lokale dekk og felg butikk og spørre om deres betalingsmåter.

2

Søk på Internett for butikker som har finansieringsmuligheter ved å skrive "finans felger" og din posisjon i en nettleser. For eksempel, hvis du bor i Boston, kan du søke "finans Felger Boston." Dette vil gi deg en liste over nettbutikker og lokale butikker som tilbyr finansiering alternativer i ditt område.

3

Kontakt advokatfullmektig i butikken der du ønsker å kjøpe felgene som er ansvarlig for finansiering. Denne personen vil hjelpe deg med finansiering program, som vil omfatte en sjekk av din personlige kreditt historie. Sørg for at du ta med legitimasjon, inkludert ditt personnummer. Hvis du har dårlig eller kriminelle kreditt, bør du sterkt vurdere personlig kommer inn i en butikk for søknadsprosessen heller enn å søke om finansiering online. I en butikk, kan du diskutere dine valg med det tilknyttede selskapet. Uavhengig av din kreditt score, kan du ha en bedre sjanse til å finansiere billige felger i stedet for dyre felger.

4

Les vilkårene for lånet nøye før du signerer. Det er viktig at du oppfyller alle vilkårene for lånet, så sørg for at du leser og forstår de nødvendige betalinger og interesse for lånets løpetid. Hvis du ikke tror du vil være i stand til å møte kravene i lån, bør du ikke signere finansiering kontrakt. En manglende evne til å betale eller en savnet betaling kan føre til repossession av dine felger og kan skade kreditt for fremtidige kjøp.

5

Signer finansiering kontrakten og hell oppfylle alle vilkårene for lånet ditt.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-finansiere-billige-felger/ "

相关文章!
 • Hvordan du enkelt kjøpe billige felger Hvordan du enkelt kjøpe billige felger
  - 阅 0

  Kjøpe billige felger er en fin måte å tilpasse bilen til en rimelig pris, og øke verdien av kjøretøyet. Billige felger kan lett bli funnet i mange forskjellige felgstørrelser og rim stiler, alt du trenger å vite hvor du skal lete, og hva de skal gjør

 • Hvordan bygge billige Hydroponics Hvordan bygge billige Hydroponics
  - 阅 7

  Bygg din egen hydroponic system er en svært rimelig måte å kontrollere og dyrke dine egne urter, blomster eller grønnsaker. Dette gjør-det-selv hydroponisk drypp system er billige, forholdsvis pålitelig og lett å vedlikeholde. Et drypp system er også

 • Hvordan finansiere en tredemølle
  - 阅 0

  Ny øvelse utstyr er kostbart. For å ha fleksibilitet til et hjem gym, blir kundene ofte igjen fastspent av de store kostnadene forbundet med å kjøpe nytt utstyr. Mange selskaper tilbyr nå finansiering programmer som tillater kundene å betale for kjøp