Amopage

Hvordan Fil en svindel rapport med politiet

- Views 0
Advertisement

Rapportering bedrageri, fra underslag til identitetstyveri, er viktig både fordi det kan hjelpe deg som et offer gjenopprette personlig taper og fordi det kan hindre andre mennesker fra å falle offer for en ordning også. Noen ganger, enten på grunn av det høye volumet av svindel rapporter eller fordi den lokale politistyrken er dårlig utstyrt til å håndtere slike saker, innlevering en svindel rapport med lokale myndigheter kan være vanskelig. Lukke berørte bankkontoer, plasserer et varsel på kreditt-rapporten, og deretter starte prosessen med å sende inn en politianmeldelse med ditt lokale politimyndigheter.

Du trenger

FTC ID-tyveri Klageskjema

Underlagsdokumentasjon, herunder kontoutskrifter

Hvordan Fil en svindel rapport med politiet

Send inn en klage til Federal Trade Commission online på ftc.gov. Fyll ut FTC ID-tyveri Klageskjema, som vil gi deg en viss beskyttelse mot falske opplysninger om kontoene og kreditt-rapporten. Du vil også være lurt å ta med denne klageskjema med deg til din lokale politiet.

Ring ditt lokale politiet og si at du ønsker å sende inn en svindel rapport. Spør dem om det er mulig å gjøre det i person på stasjonen. Hvis ikke, spør hvordan du kan sende via telefon eller online og ta notater på sine instruksjoner.

Gå inn på stasjonen til fil. Ta med deg en kopi av FTC rapport og eventuell støttedokumentasjon, som for eksempel bankutskrifter eller korrespondanse du har mottatt fra tyven eller selskaper tyven har hatt befatning med. Fyll ut skjemaene gitt til deg av politiet og be dem om å legge ved kopi av FTC rapport til politirapport.

Be om en kopi av politirapporten. Hold på rapporten som et bevis på svindelforsøk på dine konti og kreditt-rapporten. Hvis politiet ikke kan tilby deg en kopi av politirapporten, slik tilfellet er i enkelte jurisdiksjoner, har offiseren signere FTC klageskjema og liste politiets rapport nummer i "Law Enforcement Report" delen av klageskjema.

Hvis lokale politiet er villige til å ta en svindel rapport, prøve å fylle ut et Diverse Incident rapport. Så ta kontakt med statens advokat generelt for å se om staten krever lokale politiet for å ta svindel rapporter. Statens advokat generelt kan også ha en egen arbeidsgruppe for å bekjempe svindel, og hans kontor kan være i stand til å henvise deg til en annen jurisdiksjon, som staten politiet, for å sende inn rapporten.

Hint

Beholde kopier av alle rapporter du filen, da de kan være nødvendig igjen å bekjempe nye eller reappearing feilbelastninger.

For svindel gjennomført via Internett, inkludert svindel levert av spam og phishet nettsteder, kan jurisdiksjon være vanskelig å definere og din lokale politiet kan ikke være din beste ressurs. Prøv å kontakte Federal Trade Commission på [email protected]

Hvis du har opplevd svindel, er første skritt for å beskytte din økonomi ved å sette en svindel varsle på kreditt rapporten og frysing eller lukke din bankkonto. Du kan fryse kontoen din ved å kontakte banken din. Å plassere en svindel varsle på kreditt rapporten, ta kontakt med en av de tre kreditt rapportering selskaper - Experian, Transunion eller Equifax. Når du har sikret dine kontoer og kredittkort, sende inn en politianmeldelse.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-fil-en-svindel-rapport-med-politiet/ "

相关文章!
 • Hvordan Fil en svindel Rapporter Hvordan Fil en svindel Rapporter
  - 阅 0

  Du må forholde seg til svindel så snart du ta det for å minimere skade på kreditt score. Kriminelle vil bruke dine kontoer og åpne nye før de blir stoppet. En svindel rapport stopper dem og varsler kreditorer du er et offer. Det er et kritisk punkt f

 • Hvordan Fil en katastrofe krav med FEMA
  - 阅 0

  FEMA har gjort en rekke endringer og forbedringer over de siste årene. Den fornyede innsats fra FEMA gjøre innlevering en katastrofe krav lett, noe som er nyttig under stressende utvinning perioden etter en katastrofe. Du trenger tilgang til internet

 • Hvordan sende inn en rapport med FBI Hvordan sende inn en rapport med FBI
  - 阅 0

  FBI er en nasjonal sikkerhetsorganisasjon som søker å beskytte USA fra terrorisme, cyber kriminalitet og trusler mot offentlig sikkerhet. Hvis du har en nødssituasjon som krever umiddelbar bistand av politiet, bør du kontakte din lokale politistasjon