Amopage

Hvordan Fil en flom forsikring krav

- Views 2
Advertisement

Hvordan Fil en flom forsikring krav


En flom forsikringskrav kan hjelpe deg å reparere ditt hjem og gjøre opp for tap, forutsatt at du enten har en flom påtegning på hus politikk, eller separat flom dekning. Etter noen viktige skritt kan hjelpe få din påstand behandlet mer fullstendig og effektivt.

Bruksanvisning

Etter en flom, ta så mange bilder av de skadede delene av huset som er nødvendig for å fullt ut reflekterer graden av skade. Marker den våte områder, noe som gjør ytterligere bruk av et videokamera hvis nødvendig.

Informer flom forsikring agent og starte kravet-filing prosess. Han vil forberede en Notice of Loss form og tildele en adjuster til deg.

Kompilere et rom etter rom liste over feilplassert og skadet innhold, hvis det er aktuelt. Nevn produsentens navn, priser, datoer og steder av kjøp, og prøve å støtte dem med kopier av originale kjøpskvitteringer.

Skill skadet og uskadet eiendom for å beskytte de uskadde varer fra ytterligere skade. Hvis ytterligere skade oppstår når du kunne ha forhindret det, kan selskapet nekte å betale for relaterte reparasjoner.

Når adjuster besøker eiendommen din, informere ham hvis du trenger en forhånd eller delvis kompensasjon for tap. Gode ​​poster kan øke sjansene for å få et forskudd fra National Flood Insurance Program (NFIP). En veltalende beholdning er alltid nyttig i å presentere din påstand.

Fullfør og filen din Proof of Loss form, levert av adjuster. Forsikringsselskapet må få det utfylte skjemaet innen 60 dager for å validere din påstand. Hold kontakten med agenten din mens kravet blir behandlet; gi noen ytterligere dokumentasjon straks å få fart på kravet prosessen og fremskynde mottak av sjekk.

For mer hjelp, kontakter forsikringsselskapet agent eller nasjonale flom forsikring programmet.

Hint

Hvis noen del eller deler av huset krever reparasjoner, gjøre det umiddelbart etter dokumentere skaden. Dette bidrar til å beskytte ditt hjem fra ytterligere skader.

Rengjør hjem så snart som mulig etter flommen. Rydder opp vil hjelpe med å vurdere den faktiske skaden.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-fil-en-flom-forsikring-krav/ "

相关文章!
 • Hvordan Fil en flom forsikring krav Brev til FEMA Hvordan Fil en flom forsikring krav Brev til FEMA
  - 阅 0

  Standard hus forsikringer dekker ikke flom skade. For huseiere som bor i flomutsatte områder eller står i fare for skader fra orkaner eller tropiske stormer, den nasjonale flom forsikring programmet, eller NFIP, som administreres av Federal Emergency

 • Hvordan Fil et barn forvaring krav
  - 阅 0

  Når foreldre skilles, er en av de første tingene omsorg forelder bør gjøre inngi en barnefordeling krav. Filing skaper en juridisk registrering av foreldrenes rett til å beholde omsorgen for barnet, som også gir omsorg forelder til fil for barnebidra

 • Hvordan lage en båt forsikring krav Hvordan lage en båt forsikring krav
  - 阅 0

  Hvis du har en båt som lider skade i en ulykke, vil du ønsker å sende inn en båt forsikring krav med ditt forsikringsselskap. Dette kan være en lang prosess, men det er nødvendig for deg å hente dine tap. Bruksanvisning Få forsikring informasjon, nav