Amopage

Hvordan fikse Salt Skadet Cement Steps

- Views 0
Advertisement

Hvordan fikse Salt Skadet Cement Steps


Hvis du bor i et snørikt område, gater og fortau få dekket med rock salt og avisings salt for å beskytte mot is. Det samme salt kan skape kaos på dine konkrete trapper, som Spør Builder notater. Salt smelter isen for å danne en slushy materiale, som deretter kan sive inn i betong. Vannet i dette konkrete kan fryse som temperaturen synke, forårsaker din konkrete skritt for å sprekke eller flis. Du kan iverksette tiltak for å beskytte dine trapper, men du bør også bytte til sand eller et ikke-salt-baserte vinter avising sammensatte.

Du trenger

Vann

Bøtte

kratt pensel

Pustende sement sealer

Paint pinne

Paintbrush brush~~POS=HEADCOMP

Ansiktsmaske

Bruksanvisning

Vent på en solskinnsdag, når temperaturen stiger over 40 grader, for å rengjøre salt buildup på trappene. Fyll en bøtte med vann. Kast deg en stiv skurebørste i vannet.

Skrubb trappen med kratt pensel for å fjerne belegg av salt. Fukt børsten så ofte som nødvendig. Fortsett å skrubbe til du ikke ser spor av salt, som vil være hvit i fargen.

La vannet fordampe naturlig, så la sementen tørke helt for én til to dager. Når trapper tørke, vil de være ren og fri for salt.

Ta av lokket på pustende sement sealer, og rør kan av sealer med en maling rører. Unngå å riste sealer, da dette kan forårsake luftbobler. Les produsentens instruksjoner vedrørende temperatur før du bruker sealer: Noen selfangere trenger varmere vær enn andre.

Maling sement sealer over din trinn ved hjelp av en pensel. Arbeid i et jevnt lag. Bruk en beskyttende munnbind for å unngå innånding av røyk.

La sealer tørke helt. Hver sealer vil ha en anbefalt tørketid, som du bør bruke som en retningslinje, da fuktig vær kan forsinke tørketiden. Når første strøk er tørt, påfør et lag på samme måte. Når dette fugemasse tørker, vil sement skritt være vanntett.

Hint

Alle forseglinger vil merkes pustende eller nonbreathable. Velg en pustende fugemasse.

Påfør tetningsmiddel på en varm dag. Du kan vente til vinteren er over, deretter fullføre hele prosjektet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-fikse-salt-skadet-cement-steps/ "

相关文章!
 • Hvordan fikse en skadet Hardwood Floor Hvordan fikse en skadet Hardwood Floor
  - 阅 0

  Det kan være så enkelt som en vann flekk eller så opprivende som frodig råte, men uansett skade på parkettdekke er det vanligvis en løsning. Når du kjenner triksene av handelen, kan du fjerne skjemmende flekker, fylle hullene, skjule sprekker, fjerne

 • Hvordan fikse en skadet VHS-kassett Hvordan fikse en skadet VHS-kassett
  - 阅 0

  For å fikse en skadet VHS tape, åpner tape og sørge for at det ikke er fett på båndet, og at det ikke er for rynker. Vind hjulet på en VHS-kassett til tapen går tilbake på med instruksjoner fra eieren av en TV og videospiller verksted i denne gratis

 • Hvordan fikse en skadet register
  - 阅 0

  Registerfilene i datasystemet posten data, slik som nye programinstallasjoner og gamle program avinstalleringer, samt din personlige databehandling preferanser. Som programmene er installert og avinstallert, vil rester fra disse endringene begynner å