Amopage

Hvordan fikse Rør i en dusj som har Rust & Low Pressure

- Views 3
Advertisement

Hvordan fikse Rør i en dusj som har Rust & Low Pressure


I årene før kobberrør, galvaniserte rør var mye brukt for vanndistribusjon inne i husene. Troen var at galvaniserte rør ikke rust som tradisjonelle svart-jernpipe. Imidlertid, galvaniserte rør rust - fra innsiden og ut. Dette vil føre til lavt vanntrykk og rustne vann i en kran. Lavt vanntrykk kan være forårsaket av flere faktorer, inkludert et tett dusjhode, en delvis lukket ventil eller en defekt kran vaskemaskin. Men hvis problemet kombinerer rust og lavt vanntrykk og er isolert til dusjen, er det mest sannsynlig galvaniserte rør fôring din dusjbatteri.

Galvanisert Pipe Begrenser Flow

Galvaniserte rør kan ikke repareres. I stedet bør galvaniserte vannrør som begrenser strømningen og forårsaker rustne vann erstattes med enten kobber eller PEX-rør. Denne type arbeid har potensial til å være vanskelig og kan kreve tjenester av en rørlegger profesjonell. Når du fjerner galvaniserte rør, er det første skrittet for å slå av hovedvannkranen. Slå på dusjbatteri og en annen kran i huset, fortrinnsvis på et lavere nivå, for å drenere vann fra rørene.

Fjern Galvanisert Pipe

Kutt og fjern røret utover galvaniserte rør fôring dusjen. Du ønsker ikke å la noen galvaniserte rør eller rørdeler fordi selv en liten bit av korroderte rør kan begrense vannstrømmen. Hvis dusjhode og kranen er nye, kan rørene i veggene har blitt konvertert til kobber eller PEX når disse elementene ble installert. Hvis ikke, vil veggen bak dusjen må kuttes, og gir tilgang til å fjerne galvaniserte rør som fører til kranen.

Installer ny Pipe

Etter å ha fjernet alle galvaniserte rør fra vannledningene, installere ny kobber eller PEX vannrør. PEX kan være å foretrekke fordi det er lettere å jobbe med og krever mindre beslag enn kobber, redusere arbeidskraft og installasjonstid. PEX røret er også billigere enn kobber.

Test og Enjoy

Etter utskifting av galvaniserte rør, slå av alle kraner og deretter slå på vannledning. Sjekk de nye rør for lekkasjer. Slå på dusjbatteri og nyte rust-fri, ubegrenset vanntrykk.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-fikse-ror-i-en-dusj-som-har-rust-low-pressure/ "

相关文章!
 • Hvordan fikse en Pris Pfister dusj Diverter
  - 阅 1

  Pris Pfister bruker et håndtak-betjent velgerventil for sine dusj forsamlinger. Ventilen er plassert bak midten håndtaket på tre-håndtak tappekran montering. Pris Pfizer omskifterventil bruker en komprimering stilk og en enkel gummiskiven å omdiriger

 • Hvordan fikse en lekk varmtvannstappekran Dusj Hvordan fikse en lekk varmtvannstappekran Dusj
  - 阅 0

  Hvis du har hatt en dryppende dusjbatteri for en stund, kan det være på tide å fikse det. Ikke bare vil det dryppe slutte å kjøre deg gal, men vannet regningen vil også være under kontroll igjen. Den mest typiske typen dusjbatteri er to- eller tre-hå

 • Hvordan fikse en lekker Tile dusj Hvordan fikse en lekker Tile dusj
  - 阅 0

  Badet er hvor mye av vannet i huset brukes, slik at en lekkasje på badet flis en veldig haster. Hvis flis dusj lekker, må årsaken til lekkasjen bli funnet og rettet opp så snart som mulig, og definitivt før du tar en dusj igjen. Unnlatelse av å gjøre