Amopage

Hvordan fikse Philips GoGear programvare

- Views 0
Advertisement

Philips GoGear programvare - Philips Device Manager - krever Windows XP med Service Pack 1 eller nyere for å operere. Med Enhetsbehandling riktig installert, kan du oppdatere firmwaren på GoGear MP3-spiller. Enhetsbehandling er tilgjengelig på installerings-CDen som fulgte med GoGear-spilleren. Hvis du ikke lenger har installasjons-CD, kan du laste ned den nyeste versjonen av programvaren online. Om du har problemer med Philips GoGear interne harddisken programvare eller programvare som brukes til å administrere spilleren, enten er fixable med riktig installasjon og oppdateringer.

Bruksanvisning

 • 1

Last ned og installer den nyeste versjonen av Philips' Device Manager på datamaskinen. Utdaterte versjoner av programvaren kan mislykkes i å fungere korrekt. Programvaren kommer i installasjonspakken for din Philips GoGear modell. Klikk på linken (se Ressurser) og velg din GoGear modell. Deretter velger du "Programvare og drivere" og klikk på linken for å laste ned programmer. Klikk på "Setup.exe" -filen i den nedlastede mappen og la programmet til å installere på datamaskinen din.

2

Lukk alle programmer på datamaskinen, inkludert Windows Media Player. Andre programmer vil forstyrre Enhetsbehandling.

3

Koble Philips GoGear til AC / DC-adapter og koble den til strømforsyningen. kobler også Philips GoGear til datamaskinen med USB-kabelen.

4

Åpne Philips Device Manager ved å velge den fra "Alle programmer" -mappen på skrivebordet startmenyen, eller dobbeltklikk på programvareikonet på oppgavelinjen på skrivebordet.

5

Velg den tilkoblede Philips GoGear i Enhetsbehandling dialogboksen. Klikk på "Update". Enhetsbehandling programvaren vil automatisk sjekke for eventuelle tilgjengelige GoGear programvareoppdateringer.

6

Velg "Ja" for å laste ned noen børsnoterte oppdateringer. Programvaren vil laste ned oppdateringer, og deretter be deg om å installere oppdateringene på GoGear. Klikk på "Ja."

7

Klikk "OK" når du blir bedt om å fullføre oppdateringen.

8

Lukk Enhetsbehandling når oppdateringen er fullført. Deretter koble GoGear. Hvis du skulle ha problemer med GoGear firmware, slå på enheten og kontroller at den fungerer som den skal.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-fikse-philips-gogear-programvare/ "

相关文章!
 • Hvordan ta Philips GoGear Bortsett
  - 阅 0

  Philips GoGear er en lommeformat bærbar mediespiller som spiller videoer og lyd. Hvis du har hatt problemer med GoGear, kan du åpne opp enheten og skifte deler, for eksempel batteriet eller skjermen. Og det kan gjøres raskt. Du trenger Phillips skruj

 • Hvordan fikse Philips TV lydproblemer Hvordan fikse Philips TV lydproblemer
  - 阅 0

  Philips produserer flere forskjellige TV-modeller med ulike alternativer som oppfyller behovene til forbrukerne. Noen ganger vil Philips TV støte lydproblemer som har en effekt på en brukers evne til å vise programmer. Selv om funksjonene på de separ

 • Hvordan formatere Philips GoGear Hvordan formatere Philips GoGear
  - 阅 0

  For en eller annen grunn, kan det bli nødvendig å reformatere Phillips Go Gear MP3-spiller. Når enheten er formatert, slettes all informasjon som er lagret på MP3-spilleren, inkludert sanger, opptak og videoer. Før reformatering prosedyren, sørg for