Amopage

Hvordan fikse en Stuck Doorknob

- Views 0
Advertisement

Dørhåndtak tidvis holde seg på grunn av endringer i temperatur og luftfuktighet. Slike problemer kan forbedre noe når disse forholdene endrer seg igjen. Andre stikker problemene er forårsaket av slitasje. Låsen kan unnlate å trekke når rattet dreies, eller unnlater å returnere når bryteren slippes. Når et dørhåndtak mekanismen holder, kan det gjøre det vanskelig å åpne en dør, eller det kan hindre en person fra å skaffe personvern. Fikse en fast dørhåndtak kan være så enkelt som å bruke litt smøring, men det noen ganger krever erstatning.

Du trenger

Smøremiddel

Flat skrutrekker

Hammer

Nebbtang

Bruksanvisning

Jiggle dørhåndtak i et forsøk på å hamre løs på fast del. Selv en enkel fiks, kan problemet være at fjærene ikke blir skikkelig engasjert eller låsen er å unnlate å trekke / utvide.

Spray dørhåndtak mekanismen med glidemiddel og skru knappen et par ganger for å bidra til å spre oljen. Kontroller mekanismen på begge sider for rust. Dersom rust er til stede, tar du den med en stålbørste, og spray smøremiddel på mekanismen for å holde det fungerer.

Sjekk låsen. Hvis låsen er trukket tilbake og døren knott vil ikke slå, kan låsen være feiljustert og fanget på noe. Plasser en flat skrutrekker rett over låsen, og trykk på det med en hammer. Gjenta på undersiden av låsen for å forsøke å frigjøre den.

Inspiser dørhåndtak montering nærmere. Fjern skruene fra platen og fjerne dørhåndtak fra døren. Se inni dørhåndtak for hindringer eller brudd i mekanismen. Fjern eventuelle hindringer forsamlingen med nebbtang. Sett på dørhåndtak dersom forsamlingen er ødelagt.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-fikse-en-stuck-doorknob/ "

相关文章!
 • Hvordan fikse en Stuck bremselys
  - 阅 1

  Du vet hva du skal gjøre når din nabo minner deg på at du forlot frontlysene på, men hva om bremselyset er fast på? Prøv disse trinnene i den rekkefølgen som vises. Bruksanvisning Sjekk bremsepedalen bryter. Denne lille knappen bak bremsepedalen akti

 • Hvordan fikse en Stuck Convertible Top
  - 阅 0

  Hvis konvertible topp plutselig ikke vil rikke, du trenger kanskje ikke å avbryte dagen med en nødsituasjon tur til auto-verksted. Ofte panseret vil ikke gå opp eller ned for enkle grunner til at du kan sjekke selv. Prøv følgende før du ringer din me

 • Hvordan fikse en Stuck Key på et Doorknob Hvordan fikse en Stuck Key på et Doorknob
  - 阅 0

  Åpning av en låst dør kan være vanskelig, spesielt hvis nøkkelhullet er slitt. Girene inne i en lås kan bli slitt over tid på grunn av kontinuerlig bruk og skitne lås tannhjul. En nøkkel som blir sittende fast i et dørhåndtak må behandles med forsikt