Amopage

Hvordan fikse en støvsuger som ikke vil suge

- Views 0
Advertisement

Hvordan fikse en støvsuger som ikke vil suge


En støvsuger som ikke vil suge er nesten en ubrukelig apparatet. Det betyr ikke at støvsugeren er helt knust, men. Noen ganger fix er et spørsmål om generelt vedlikehold arbeider med filtre og fulle beholdere. Andre fikser kreve en dypere undersøkelse av suge veier for å finne den skyldige tilstopping. Uansett, du trenger kanskje ikke å sende støvsuger for profesjonell reparasjon. Du kan fikse din støvsuger vil ikke suge.

Du trenger

husholdning verktøy

Oppvask såpe (valgfritt)

Pipe Renser

Bruksanvisning

Koble vakuum. Snu det og se inn i hovedsuge port for eventuelle hindringer. Nå inne i porten med hendene, hvis mulig, eller med en piperenser for å se om du kan føle gjenstander eller store støv baller muligens clogging suge banen.

Løsne slangen vedlegget fra støvsugeren ved hjelp av husholdning verktøy hvis nødvendig. Hvis du har en fleksibel vedlegg, strekke og trekke slangen for å løsne noen gjenstander. Se inni den ene enden for dagslys til den andre for å sikre at det er ingen andre objekter inne.

Kontroller slangen vedlegget tilkoblingsporten på vakuum for hindringer. Gjør en håndkontroll og piperenser sjekk som trinn 1 viser.

Tømme støvsugeren sin beholderen eller posen helt. Hvis de er fylt til randen, kan de redusere vakuum sugekraft. Inspiser sugebane tilkoblinger for eventuelle skader eller hindringer. Bytt avrevne poser, som tåre kan også redusere sugeeffekten.

Fjern og vask alle i vakuum-filtrene per eierens manuelle instruksjoner. Vasking krever vanligvis kaldt vann og mild oppvask såpe. Sjekk inne i beholderen for en flyttbar filter. Bytt både beholderen og filtre etter tømming og rengjøring.

Hint

Hvis du ikke har en piperenser, vurdere å bruke en wire kleshenger til å føle for hindringer.

En skitten rulleringen pensel kan også redusere sugeeffekten hvis det er strenger som hindrer den fra å skyve skitt inn i suge banen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-fikse-en-stovsuger-som-ikke-vil-suge/ "

相关文章!
 • Hvordan fikse en dør som ikke vil låse
  - 阅 0

  En dør som ikke vil låse kan potensielt være ikke bare en frustrasjon, men en svært reell fare. Mens en innvendig dør som nekter å låse generelt er fortsatt bare en ubehagelig situasjon, og etterlater en inngangsdøren låses opp etter hvert kan føre t

 • Hvordan fikse en glidelås som ikke vil være oppe Hvordan fikse en glidelås som ikke vil være oppe
  - 阅 1

  Med langvarig bruk, kan glidelåser løsne og begynne å "pakke" seg selv. Det er flere DIY måter å fikse en glidelås som ikke vil holde zippet opp, for eksempel ved hjelp av tang, neglelakk, hårspray, et hår slips eller en nøkkelring. Fikse en gli

 • Hvordan fikse en ovn som ikke vil starte Hvordan fikse en ovn som ikke vil starte
  - 阅 0

  Det kalde været er rett rundt hjørnet, og BAM! Ovnen vil ikke starte. Med frysing vikarer, er din ovn den viktigste enheten i ditt hjem. Du absolutt ikke kan leve uten en ovn i kaldt vær. Det er enda mer frustrerende fordi du kan høre ovnen klikke på