Amopage

Hvordan fikse en sagging Emtek Dørhåndtak

- Views 3
Advertisement

Emtek gjør en vakker linje av dørhåndtak. Men som med alle mekaniske objekter, tar bruk sin toll, forårsaker dørhåndtak til å bli ustabil og sag. Du trenger ikke å ringe en reparatør, skjønt. Her er hvordan du kan fikse en sagging Emtek dørhåndtaket.

Du trenger

Phillips skrujern

unbrakonøkkel

Skrujern

Bruksanvisning

Skru din Emtek dørhåndtaket fra døren. Vanligvis trenger du en stjerneskrutrekker. Løsne knotten eller spak sving post - avhengig av type på dørhåndtak du har - med en umbraconøkkel. Unbrakonøkkelen er et verktøy med en sekskantet form som passer inn i sporet som en skrutrekker til å "skru" den.

Ta turn innlegget og våren ut av baksiden av dørhåndtaket. Se inni dørhåndtaket for å undersøke de mekaniske delene. Innenfor er de delene som holder håndtaket opp, ikke sagging.

Få en skrutrekker under toppen klipp som er over vaskemaskinen og ta den av, samt vaskemaskin.

Undersøk torsjonsfjær under vaskemaskinen for eventuelle pauser eller dårlige steder. Også, hvis det er brutt, vil det ikke sitte solid i sporet. Hvis det ser OK, gå videre.

Lirke enden av torsjonsfjæren løs og ta den ut.

Sjekk nøkkel vaskemaskin nedenfor for noen pauser. Vanligvis er der problemet oppstår som skaper en sagging dørhåndtaket.

Kontakt din Emtek forhandler for reservedeler, deretter montere dørhåndtaket, går i motsatt rekkefølge fra trinnene ovenfor for å sette delene sammen igjen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-fikse-en-sagging-emtek-dorhandtak/ "

相关文章!
 • Hvordan fikse en sagging taket linje Hvordan fikse en sagging taket linje
  - 阅 0

  Rett ut din gamle husets sagging tak og bli kvitt de sprekker i veggen med disse enkle å følge trinnene. Du trenger 2x4 er hammer bore skruer knekt streng linje nivå linjenivå slegge Bruksanvisning Det første trinnet er å kjelleren først. Kontroller

 • Hvordan fikse en sagging tak
  - 阅 0

  Hvordan fikse en sagging tak. Leaky toalett, badekar og vask på øverste nivåene ofte tid resultat i vann skadet tak som sag. Så lenge gips er helt tørr og mold gratis, reparere hengende i taket er en ikke-invasiv prosess. En profesjonell bør reparere

 • Hvordan fikse en sagging Shower Door
  - 阅 0

  Gjentatt åpning og lukking, tøff behandling og fuktighet kan føre til svingende dusjdører å synke. Vanligvis skjer dette sagging på døren håndtak side. Når en dusj dør sags, er det nesten umulig å lukke det tett, om i det hele tatt. Skade på døren og