Amopage

Hvordan fikse en Ryobi Weed Trimmer

- Views 9
Advertisement

Hvordan fikse en Ryobi Weed Trimmer


Den lille motoren som en Ryobi gresstrimmere bruker er en to-syklus, gass-drevet motor. Disse enkle motorer krever riktig blanding av gass og olje for drivstoff. Hvis gamle gass eller feil blandet drivstoff har blitt brukt, kan du alvorlig skade motoren din. Også oppbevaring av Ryobi med gass fortsatt i tanken eller forgasseren vil forlate tørket innskudd på drivstoffledning, forgasser og motor, forårsaker strømbrudd og motorhavari. Heldigvis har disse små motorene er designet for enkelhet og krever bare en grunnleggende forståelse av små motorer for å fikse.

Du trenger

Tannbørste

Fille

Gass

Nål nosed tang

drivstoffslangen

Drivstoffilter

Skrujern

Pipenøkkel nøkkel~~POS=HEADCOMP

Før du gjør noe annet

Dumpe ut noen gamle gass fortsatt i tanken i en godkjent bensinkanne.

Pre-mix en 40: 1 gass til olje blanding, kun ved hjelp av blyfri gass og høy kvalitet, lite motorolje. Fyll tanken med fersk gass.

Prøv å starte klipperen følge produsentens start retningslinjer. Bruk de forskjellige delene av denne artikkelen for å diagnostisere ulike problemer og reparasjoner som kreves.

Motoren starter ikke

Dumpe nytappet gass tilbake i beholderen sin. Se inni gasstanken for rusk eller skitt som kan clogging drivstoffilteret eller drivstoffslangen. Rengjøre innsiden av tanken med tannbørsten, fille og gass.

Koble drivstoffslangen fra forgasseren med spisstang. Hold motoren opp ned og se etter drivstoff drypper ut av forgasseren. Hvis det er ingen drivstoff inne i forgasseren, trekke ut den gamle drivstoffledningen og drivstoffilter. Erstatte dem med nye deler. Fyll opp tanken med frisk gass.

Løsne tennplugghetten vedlegg med skrutrekkeren. Fjern tennpluggen med pipenøkkel. Skift ut med en ny tennplugg. Sett på ny tennplugg til boot pluggen. Ikke koble dem til motoren, men holde dem nær en metall punkt på motorblokken. Trekk i startsnoren og se etter en gnist over punktene.

Inspiser boot plug and wire, jobber hele veien tilbake til tenningsmodul, på jakt etter eventuelle skadde eller løse forbindelser. Erstatte eventuelle kabler eller deler som nødvendig.

Pass på at "ON / OFF" bryteren virker riktig. Sjekk tenningsmodulen for løse eller skadde ledninger. Pass på at systemet er skikkelig jordet. Skift ut eventuelle ledninger og deler som nødvendig. Ta Ryobi til en mekaniker hvis trimmeren fortsatt ikke vil starte. Ditt problem er sannsynligvis i forgasseren, som vil trenge å bli renset og betjenes av en profesjonell.

Motoren starter men dør raskt etter

Bruk skrutrekker til å fjerne luftfilter / lyddemper dekke fire skruer. Trekk av dekselet og fjern luftfilteret.

Vask luftfilteret i varmt såpevann. Vent til det er helt tørt før du setter det inn igjen. Erstatt hvis du ikke kan rense skitt av.

Ta av gnistfangernett fra lyddemperen. Bruk varmt såpevann og børste til å skrubbe av de svarte karbonavleiringer på skjermen. Bytt skjermen hvis det er for skittent til å bli renset.

Sjekk eksos porten og lyddemper for eventuelle sprekker, hull eller tresko i luftveiene. Prøv å starte trimmeren. Hvis det begynner, justere forgasser skruene for å sette drivstoff / luftblandingen i forgasseren.

Ta det med til en profesjonell til å ha forgasseren og renses hvis problemet vedvarer. Har profesjonell installere en forgasser kit.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-fikse-en-ryobi-weed-trimmer/ "

相关文章!
 • Min Ryobi Weed Trimmer CS30 startsnoren er Stuck
  - 阅 0

  Startsnoren på Ryobi CS30 luke trimmer krefter hele starter systemet. Hvis denne ledningen ikke fungerer som den skal, vil operatøren ikke får trimmer å starte. Når startsnoren setter seg fast, vil operatøren trenger å demontere starteren systemet fo

 • Hvordan bygge en hjemmelaget Weed Trimmer Hvordan bygge en hjemmelaget Weed Trimmer
  - 阅 0

  En luke trimmer, vanligvis kjent som en streng trimmer, blir brukt til å fjerne ugress raskt uten å måtte bøye seg og trekke de luker for hånd. Denne innretning er i det vesentlige en streng som roterer ved en høy hastighet. Weed trimmerne blir ofte

 • Hvordan fikse en Husqvarna String Trimmer Rope Starter
  - 阅 1

  En Husqvarna gresstrimmere bruker en manuell starter å engasjere veivakselen og begynne forbrenning. Dette tauet trekker ut og spinner svinghjulet og veivakselen samtidig. Når tauet ikke fungerer som den skal, vil trimmer ikke starte før du fikse tau