Amopage

Hvordan fikse en Rotten Wood Column

- Views 0
Advertisement

Tre råte er et vanlig problem at mange huseiere må forholde seg til. Det oppstår når veden er utsatt for fuktige forhold for en lengre periode, noe som forårsaket en tre råtesopp til å vokse på overflaten og deretter inne i veden. Dette faktisk henfaller veden. Omfattende tre råte kan kutte biter av trevirke i ditt hjem. Bruk en epoxy filler å erstatte råtnet tre først etter løse fukt problemet i ditt hjem ved å installere bedre ventilasjon eller en avfukter. Erstatte en av tre kolonne hvis det er en lastbærende søyle som tre rot vil svekke treets styrke.

Du trenger

Wood stripper

Pensler

maling skraper

Meisel

Hammer

Bor med 1/4 tommers bit

Epoxy tre filler

80-sandpapir

120-sandpapir

Bruksanvisning

Brush tre stripper på tre og la den sitte i flere minutter før skraping det, sammen med noe maling og finish, med en maling skrape. Skyll tre med klart vann, men ikke suge den. La treverket tørke helt.

Fjern så mye av råttent treverk som mulig med en meisel og hammer. Fjerne påvirket trevirke vil hindre den fra å falle av senere.

Bor 1/4 tommers bred hull gjennom skogen rundt det berørte området, avstand hullene en tomme fra hverandre og dekker området rundt tre som ikke er råtten, men det synes vannskadet. Bore så dypt som mulig uten å bore gjennom kolonnen. Du vil senere fylle disse hullene med epoxy for å unngå tre råte. Tørk av tre og la det tørke helt.

Bland epoxy tre filler i henhold til produsentens anvisninger. Denne består normalt av å blande to deler og la det sitte i flere minutter. Den bør ha en tykk konsistens.

Trykk på epoxy tre filler inn i treverket kolonne for å erstatte den råtnet tre. Trykk den inn i hullene. Skrap av overflødig tre filler med maling skraper men la litt mer i stedet for mindre å ha nok epoxy for utformingen prosessen. Begynne å forme epoxy på kolonnen med fingrene mens den tørker. La epoxy tørke helt i henhold til produsentens anvisninger.

Sand epoxy med 80-sandpapir for å blande den fylte område med resten av kolonnen. Sand igjen med 120-sandpapir for ytterligere å blande. Sand langs korn på veden. Maling og forsegle treverket som ønsket.

Hint

Øv forsiktig når du bruker tre stripper som det er ekstremt etsende. Hold det borte fra barn og kjæledyr.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-fikse-en-rotten-wood-column/ "

相关文章!
 • Hvordan fikse en ødelagt Wood Frame for et bilde Maleri Hvordan fikse en ødelagt Wood Frame for et bilde Maleri
  - 阅 0

  Uansett hvor stor et maleri er, hvis treramme som holder det brytes det distraherer observatør bort fra skjønnheten av maleriet. En ødelagt treramme er også i fare for å falle av veggen og forårsake permanent skade på et maleri. Med noen få grunnlegg

 • Hvordan fikse en Squeaky Wood Floor under teppet
  - 阅 0

  Squeaky gulvplanker er irriterende, og å fikse dem, er det nødvendig å finne bjelkene de er knyttet til. Hvis du har nakne tregulv, kan du se bjelken uten noen problemer. Gulv med tepper gi mer av en utfordring. Du kan rippe teppet opp for å finne bj

 • Hvordan fikse en Rotten RV taket fra innsiden Hvordan fikse en Rotten RV taket fra innsiden
  - 阅 0

  Hussopp er en sopp som begynner i tre når det blir utsatt for sittende vann i lange perioder av gangen. For RV eiere kan det være begynnelsen på en mareritt, da soppen vil spre seg fra det punkt der vannet lekket til andre deler av rammen. Taket er d