Amopage

Hvordan fikse en Moen dusj ventil med ingen varmt vann

- Views 0
Advertisement

Hvordan fikse en Moen dusj ventil med ingen varmt vann


Moen single-håndtak dusjventiler inneholder en patron som regulerer flyten av varmt og kaldt vann. I tillegg er noen Moen ventiler, inkludert Posi-Temp linje, har en funksjon som kalles skålde-vakt, som er en justerbar stopp som begrenser hvor langt du kan slå håndtaket i den varme retning. Hvis du ikke er i stand til å få varmt vann fra Moen ventil, kan løsningen være så enkelt som å justere skalden-vakt funksjonen, men hvis det ikke fungerer, eller er det ingen slik funksjon, må du fjerne patronen og rengjør eller skift den.

Du trenger

Phillips skrujern

unbrakonøkkel

Nebbtang

Liten flat skrutrekker

Bruksanvisning

Sjekk at det ikke er noen ventil på varmt vann linjen sted i huset som er slått av og hindre varmt vann i å nå dusjen.

Lirk av hetten på ventilhåndtaket, hvis det er en, med en skrutrekker og skru deretter håndtaket fra kranen stammen. Noen håndtak, spesielt hendel-type, kan være festet med en sekskantmutteren. I så fall løsne den med en sekskantnøkkel og fjern håndtaket. Deretter lirke escutcheon fra veggen og fjerne det.

Sjekk posi-temp ventil på varmtvannsinntaket. Hvis det er i den vertikale, av, stilling, rotere til 1/4-sving til horisontal stilling med en skrutrekker. Dersom kranen har en skålde-vakt begrenser, sjekk den og juster om nødvendig. Deretter erstatte håndtaket og prøve kranen.

Slå av vannet til dusj hvis det ikke er posi-temp eller skålde-vakt funksjonen, eller hvis du justerer disse gjorde ingen forskjell. Deretter fjerner håndtaket og plast skalden-vakt limiter.

Bruk nebbtang for å fjerne pinnen holder kassetten på plass ved å gripe den og løfte den rett ut. Pass på at vannet er av før du gjør dette.

Sett på håndtaket på kranen stammen og bruk håndtaket til å trekke kassetten ut av kranen forsamlingen. Følg nøye med orienteringen av patronen, fordi det, eller dets erstatning, vil måtte settes inn i samme retning.

Undersøk patron hull for tegn på blokkering som kan hindre varmt vann fra å passere gjennom ventilen. Rist kassetten og lytte etter en rallende lyd, lik som en maling kan når du rister den. Hvis du ikke hører noe, kan balansere spolen være fast.

Hold kassetten i hånden og skyv stammen med tommelen. Når endelokket spretter ut av den andre enden, lirke spolen løs med en liten skrutrekker. Rengjør det og innsiden av kassetten, deretter montere kassetten og rist den. Hvis du hører en rallende lyd, setter den inn i kranen. Hvis du ikke kan rense det tilstrekkelig til å produsere en rallende lyd, bytte blekkpatronen.

Sett patronen, eller dets erstatning, tilbake i ventilen og skyve på håndtaket mens du setter inn holdepinnen. Du skal ikke behøve å tvinge pinnen. Når kassetten er riktig plassert, vil den gli rett inn.

Bytt skalden-vakt limiter og håndtaket og trekk til skruen som holder håndtaket fast til kranen stammen. Deretter snap hetten tilbake på.

Hint

Balansering spoler i Moen patroner tendens til å bli sittende fast hvis du ikke bruker dusjen for en lengre periode. Du kan unngå dette ved å slå på dusjen etter noen uker, selv om du ikke bruker den.

Ikke trekk ut bolten som holder patronen på plass til du er sikker på at vannet er slått av. Hvis du gjør det, vil du ha en ukontrollerbar geysir at du ikke vil være i stand til å stoppe før du gjør slå av vannet, og du kan bli skåldet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-fikse-en-moen-dusj-ventil-med-ingen-varmt-vann/ "

相关文章!
 • Hvordan erstatte en Moen dusj ventil Cartridge Hvordan erstatte en Moen dusj ventil Cartridge
  - 阅 0

  En Moen patron dusjbatteri bruker en plastventil for å regulere vannstrømmen gjennom dusjhodet. Hvis dusj bruker en enkelt patron, er at patronen også ansvarlig for å blande strømningen av varmt og kaldt vann til den ønskede temperatur. Over tid, de

 • Slik reparerer en Whirlpool vaskemaskin med noe varmt vann
  - 阅 0

  Det første du bør innse hvis du finner ut at Whirlpool vaskemaskin har ingen varmt vann er at dette ikke er et problem med vaskemaskinen. I stedet er den manglende evne av vaskemaskinen for å vaske med varmt vann er et resultat av en mangel på varmt

 • Hvordan justere en Moen dusj
  - 阅 0

  Moen dusjer kommer i en rekke størrelser og stiler med ventilsystemer som gjør justere og tilpasse en dusj lett. Funksjoner som ExactTemp ventil lar deg sette vannet temperaturområdet til din individuelle preferanser, det PosiTemp ventil med en tempe