Amopage

Hvordan fikse en Hunter Viftekontroll Pull Chain

- Views 0
Advertisement

Hvordan fikse en Hunter Viftekontroll Pull Chain


Hunter er en av de eldste produsentene hvis takvifter, og det er generelt anerkjent for høy kvalitet på produktene. Noen ganger, derimot, Hunter trekk kjeder pause fra vanlig bruk. Fiks trekke kjeden slå deg selv heller enn å betale en elektriker 100 dollar eller mer for et hus samtale. Selv fikse en Hunter viftestyring trekke kjeden kan virke skremmende, ikke bli skremt. Så lenge strøm til viften er slått av, er dette et sikkert gjør-det-selv prosjekt.

Du trenger

Elektriker tape

Phillips skrujern

New trekke kjeden bryter

Bruksanvisning

Finn din kryss eller sikringsboksen, og slå av skillebryteren eller trekk ut sikringen for den elektriske linjen til takvifte.

Skru alle pærer og fjerne dekorative belegg fra lyset boksen, som huser hele belysningen forsamlingen.

Finn de tre festene som forbinder lyskasse i taket fan. Fjern skruene, og fjern lyskasse fra viften. Bruk en touch-typen spenning tester for å være sikker på at strømmen er kuttet ved å berøre testeren direkte til en tom lys socket eller en av ledningene nå synlig fra viften.

Ta av endestykket, noe som kan bli identifisert som den sirkulære delen som det trekke kjeden henger ut av, ved å skru den mot klokken, og trekk den av over pull-kjeden. Dette gir tilgang til alle connective ledninger.

Koble ledningene, og fjern trekke kjeden.

Sett den nye pull-kjeden bryter. Skru endestykket tilbake på lyskasse, slik at det holder trekke kjeden bryteren fra å falle ut. Du bør likevel være i stand til å få tilgang til ledningene fra baksiden av lyskasse.

Koble en svart ledning fra rullekjede bytte til en svart ledning fra lyskasse. Enten en er fine. Koble den andre bryteren ledningen til den gjenværende svarte ledningen som var koblet til den gamle svitsj. Sett elektriker tape rundt kontaktene der de møtes ledningen.

Trykk alle ledninger inn i fan-boksen, og feste lys til viften med de tre skruene.

Bytt ut alle lys og pryd gulvbelegg på din Hunter takvifte, og slå bryter på igjen for å teste den nye pull-kjeden bryter.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-fikse-en-hunter-viftekontroll-pull-chain/ "

相关文章!
 • Hvordan fikse en ødelagt vifte Pull Chain Switch (med bilder) Hvordan fikse en ødelagt vifte Pull Chain Switch (med bilder)
  - 阅 2

  Din takvifte pull-kjeden har nettopp brutt innsiden av fan, eller du dra i kjeden, men kan ikke lenger endre viftehastighet. I begge tilfeller, hva du trenger å gjøre er å erstatte det trekke kjeden bryter. I begynnelsen kan oppgaven virke skremmende

 • Hvordan fikse en ødelagt RC Pull Start- Hvordan fikse en ødelagt RC Pull Start-
  - 阅 0

  Fordi det er brukt så ofte, er pull start på din RC bil bundet til å bryte på et tidspunkt. Røff trekker eller hyppige starter kan redusere sin levetid. Mens RC pull starter ikke er kompliserte, kan de være vanskelig å jobbe med hvis du ikke er kjent

 • Hvordan fikse en Nitro RC Pull Starter
  - 阅 0

  Mange av motorene som følger med RC biler har enkle pull-start systemer som brukes til å starte motoren over. Trekk startere er praktisk og vanligvis pålitelig, men de har blitt kjent for å mislykkes. Langt de to største problemene er å bryte pull-st