Amopage

Hvordan fikse en høy lyd i en støvsuger Motor

- Views 0
Advertisement

Hvordan fikse en høy lyd i en støvsuger Motor


Støvsugere er støyende maskiner generelt, men det er alltid mulig å høre når vakuumet gjør for mye støy. Før du kaster maskinen bort, må du først prøve å finne kilden til støy. Slå av maskinen for å se om støyen er forårsaket av en stor gjenstand i slangen. Også prøve å bruke andre børstehoder, som ødelagte lagrene i en børste vil medføre støy. Hvis disse feilsøkings teknikker ikke fungerer, må du kanskje reparere motoren.

Du trenger

Skrujern

Ratchet sett

peiling greaser

Bruksanvisning

Fjern filteret og bag på maskinen og sørge for at de ikke er tette eller full av rusk. Rengjør eventuelle filtre i henhold til bruksanvisningen for din modell eller erstatte posen. Overdreven rusk vil gjøre motoren gå fintfolk.

Inspisere slange av vakuum og fjerne eventuelle store avsetninger som kan tilstopping på innsiden av røret. Store mengder støv, samt steiner eller andre harde materialer som spretter, kan føre til en høy lyd i motoren.

Ta av boliger som skjuler motoren på maskinen din og inspisere fan for skade eller tilstopping. Fjern skitt eller rusk som kan hindre bevegelse av viften. Inspisere viften for eventuelle skader, slik som bøyde eller overdrevet skarpe blader. Bytt viftebladene som nødvendig; ta kontakt med vakuum produsenten om viften er skadet. Den nye delen vil inneholde instruksjoner.

Stram viften med en sperre hvis det er løs på sammenstillingen. En løs fan vil gjøre en rallende lyd som motoren turtall.

Tørk skitt og støv fra rammen av motoren. Store mengder av smuss eller støv rundt motoren kan overopphetes, noe som kan forårsake vibrasjoner og høyt støynivå.

Se etter rust rundt motoren. Hvis motoren er korrodert, må den skiftes.

Smør lagrene av motoren hvis du hører en skrapelyd fra vakuum. Smøring er ofte utført gjennom porter i motoren, eller ved å fjerne lagrene. Imidlertid er selve smøremetode modell-spesifikke. Rådfør brukerhåndboken eller sende vakuum til en tjeneste profesjonell for denne tjenesten.

Inspiser innsiden av støvsugeren for andre slitte deler eller ødelagte stykker. Slitte eller ødelagte stykker kan føre til høye lyder oppstår. Fjern den ødelagte delen og bestille nye materialer fra vakuum produsenten eller ta maskinen til service.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-fikse-en-hoy-lyd-i-en-stovsuger-motor/ "

相关文章!
 • Hvordan fikse en høy lyd i en søppeltømming Hvordan fikse en høy lyd i en søppeltømming
  - 阅 0

  Høye lyder som kommer fra søppeltømming bety en hindring jamming bladene. Dette er et vanlig problem, og hindringen er vanligvis et stykke bestikk eller vanskelige å kutte mat element, for eksempel kjøtt bein. Du kan noen ganger fjerne elementet for

 • Hvordan bygge en høy Hestekrefter Small Block Chevy Motor
  - 阅 0

  Bygge en høy hestekrefter liten blokk Chevy motor krever nøye planlegging og forskning. I dag kan erfarne motorbyggere oppnå produksjon på mer enn to hestekrefter per kubikk tomme med gjennomtenkt design og oppmerksomhet på detaljer. "Stroker" k

 • Hvordan fikse en No-lyd problemet fra PC-høyttalere Hvordan fikse en No-lyd problemet fra PC-høyttalere
  - 阅 0

  Fikse en datamaskin som har ingen lyd kommer fra høyttalerne ved å oppdatere driverne fra produsentens webområde, holde antivirusbeskyttelse oppdatert og sjekke de faktiske tilkoblinger på maskinen. Lær hvordan lyd driver problemer kan stamme fra vir