Amopage

Hvordan fikse en gressklipper med lav kompresjon

- Views 7
Advertisement

Hvordan fikse en gressklipper med lav kompresjon


Gassdrevne gressklippere er drevet av forbrenningsmotorer lignende på alle måter til de som makt motorkjøretøy. Uttrykket "komprimering" refererer til det trykk som bygger seg opp inne i stempelkammeret, som en blanding av brennstoff og luft er presset, og en gnist er brukt. Den påfølgende eksplosjon driver stempelet utover, og bevirker at veivakselen å spinne. Et tap av kompresjon kan føre til når stemplene er slitt, er tetningslistene rundt dine stempler slitt, eller en skyvestang har blitt bøyd eller brukket.

Du trenger

Ratchet sett

30 vekt motorolje

komprimering tester

Wrench

Bruksanvisning

 • 1

Finn tenningsledning som går fra tennpluggen til distributøren. Fjern pluggen enden av ledningen fra sitt sete på toppen av tennpluggen, ved å gripe den fast på basen og trekke. Prøv å skru tennpluggen for hånd. Hvis støpselet er løst, kan komprimering lekke gjennom hullet det skaper. Bruk skralle satt til å stramme tennpluggen helt, og deretter prøve å starte motoren igjen.

2

Kontroller boltene som holder toppen av topplokk på plass. Sylinderhodebolter angis vanligvis rundt den ytre kant av hodet. Hvis disse skruene er løsnet, kan de tillate komprimering for å lekke ut fra sylinderen. Bruk skralle satt å stramme alle løse bolter, og start motoren igjen.

3

Ta av hodet dekke sylinderen og inspisere ventilløfterne og ventilløftere for ødelagte deler eller svinger. Hvis noen av disse delene har blitt skadet, kan det hindre en tett forsegling danner seg inne i sylinderen. Dette defekt pakning senker kompresjon. Hvis det er noen ødelagte eller skadde deler, må de skiftes ut.

4

Finn ut om slitte ventiler eller slitte stempelringer er årsaken til lav kompresjon. Fjern tennpluggen og hell en cap full av W30 motor olje inn i toppen av den åpne sylinderen. Plasser kompresjonstester over tennplugghullet. Koble fra tennspolen, og lokalisere veivakselen på forsiden av motoren.

5

Bruk fastnøkkel til å forstå og ta til veivakselen med tester på plass. Les testeren måler, og sammenligne resultatene til normal komprimering utvalg som nevnt av gressklipperen produsenten. Hvis oljen løser problemet kompresjon, er problemet i ringene. Hvis den ikke gjør det, kan problemet ligge med en slitt ventil.

Hint

Kompresjons problemer kan kreve en overhaling av din gressklipper motor. Dette arbeidet er ofte dekket av produsentens garanti. Sjekk om garantien fortsatt gjelder, før du prøver å reparere problemet, eller å ha en profesjonell gjøre jobben.

Vær forsiktig når du arbeider med gressklipper motorer. Skulle motoren starte i prosessen, vil bladene bli et dødelig våpen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-fikse-en-gressklipper-med-lav-kompresjon/ "

相关文章!
 • Kan en V-8 motor med lav kompresjon i en sylinder fungere fint? Kan en V-8 motor med lav kompresjon i en sylinder fungere fint?
  - 阅 2

  Hvordan et tap i kompresjon påvirker en bestemt motor, avhenger av en rekke faktorer. Motorvolum, kompresjonsforhold, induksjonstype og drivstofftype alle kommer inn i bildet. Når du ser på din sylinder komprimering, alltid huske på at målingene er r

 • Hvordan fikse Internett-tilkoblinger med Internet Explorer
  - 阅 1

  Internet Explorer er en nettleser laget av Microsoft og er en integrert del av Windows-operativsystemet. Som en inngangsport til Internett, kan mange nettverkstilkoblingsproblemer løses gjennom nettleseren Internet Explorer. Nettleseren i seg selv ka

 • Hvordan lære barn med lav sosioøkonomisk status Hvordan lære barn med lav sosioøkonomisk status
  - 阅 0

  Når undervisningen elevene med lav sosioøkonomisk status, er det viktig å huske at selv om de er studenter med samme rettigheter og plikter som alle andre studenter, de også krever litt ekstra omsorg og støtte. Hvis du som pedagog, ikke kommer fra en