Amopage

Hvordan fikse en Frozen Sump Pump Linje

- Views 9
Advertisement

I løpet av våren og høsten måneder, kan en sump pumpe være uvurderlig. Dette skyldes det faktum at snøsmelting og regnskyll ofte sammenfallende. Som et resultat, blir flom et veldig reelt problem. Kalde temperaturer forekommer ofte i løpet av disse månedene også, noe som kan føre til en frossen avløp linje på sump pumpen. Hvis avløpet linjen er frosset, vil pumpen mislykkes i sin funksjon å evakuere vann fra kjelleren, som fører til en potensielt alvorlig og kostbart problem. Heldigvis, med tålmodighet og tid, er det mulig å tine pumpens linje.

Du trenger

Plass varmeapparatet (valgfritt)

Hårføner (valgfritt)

Nedsenkbar pumpe eller våt / tørr vakuum

Skrujern

skiftenøkkel sett

stor gryte

Bruksanvisning

Kutte strømmen til sump pumpe. Slå av pumpen, koble den eller slå den av på sikringsskapet.

Inspisere området der avløpet linjen tømmer utenfor huset ditt. Se etter is eller snø blokkerer enden av linjen. Fjern eventuelle synlige hindringer. Hvis du mistenker at isen er svært nær slutten av sluket, setter du opp en plass varmeapparatet ved siden av dreneringsåpningen og la den forbli der i omtrent en time. Du kan også koble en hårføner til en skjøteledning og blåse varm luft inn i åpningen av sluket. Ellers, hvis du tror isen er for langt unna til å bli smeltet av motorvarmer eller hårføner, går du videre til trinn 3 til og med 7.

Tøm ut alt vann fra sump pumpesumpen. Hvis du har en liten, nedsenkbar pumpe, bruke den til å slippe ut vann fra sump pit. Du kan også bruke en våt / tørr vakuum for å tømme brønnen. Hvis det er nødvendig, å bruke en kopp og bøtte for fysisk å hoppe ut av vannet.

Løsne dreneringsledningen fra pumpen. En skrutrekker eller liten skiftenøkkel vil være nødvendig å løsne linjen fra de fleste sump pumper.

Kok en stor kjele med vann. Hell forsiktig den kokende vann i sump pumpen renne linje. Dersom vannet begynner å sikkerhetskopiere inn i sump pumpesumpen, fjerner du det som trengs.

Fortsett å helle kokende vann ned linjen før den tiner og renner fritt. Det kan ta flere forsøk før isen er helt tint. Vannet skal renne fritt når isen blokkeringen er tint.

Koble linjen til pumpen. Slå på strømmen igjen til sump pumpe.

Hint

Når været er varmt ruller rundt, sjekk sump pumpen renne linje. Grave den opp og undersøke den for å sikre at det vinkler nedover, vekk fra huset. Hvis linjen ikke er vinklet riktig, vil vannet ikke klarer å renne, samle inn og fryse. Selv om du har tilgang til linjen, vikle noen rørisolasjon rundt det. Isolasjonen vil bidra til å forhindre frysing i vintermånedene.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-fikse-en-frozen-sump-pump-linje/ "

相关文章!
 • Hvordan rengjøre en Blokkert Sump Pump Linje
  - 阅 8

  En blokkert sump pumpe linjen vil ikke la vannet utflod fra sump pumpen og vannet kan renne over sump pumpen bassenget. I tillegg, når samlekummen pumpen forsøker å presse vann gjennom ledningen motoren overopphetes redusere levetiden til sump pumpe.

 • Hvordan Bury en Sump Pump Linje Hvordan Bury en Sump Pump Linje
  - 阅 4

  Sump pumper effektivt fjerne oppsamlet vann fra kjellere, men da vannet har å gå et sted. De enkleste installasjoner har en avløpsslangen som går fra huset til utendørs. Slanger som sitter på toppen av grunnarbeidet, men de er skjemmende og må flytte

 • Hvordan installere en ekstra Sump Pump Hvordan installere en ekstra Sump Pump
  - 阅 108

  Sump pumper fjerne uønsket vann fra områder som kjellere eller crawlspaces. I noen tilfeller kan det være nødvendig å installere en annen sump pumpe. Den andre pumpen kan også tjene som en reserve bør primærpumpen svikter. Du trenger Plukk og spade S