Amopage

Hvordan fikse en defekt Mazda Automatisk sikkerhetsbeltet Varselindikator

- Views 12
Advertisement

Feste den automatiske sikkerhetsbelte varsellampe i din Mazda tar bare et par minutter og kan spare deg for tid og penger på å ta den til en mekaniker eller forhandleren for å fikse. Det er viktig å holde alle setebelter i forskriftsmessig stand til enhver tid, inkludert varselindikatorer.

Bruksanvisning

Hekt skulderbeltene fra sporene og legge dem ut av veien. Ta av midtkonsollen. Dette vil kreve en stjerneskrutrekker og fjerne skruene i konsollen. De to foran er vinklet for rekkevidde, men du må hvile setene for å få tilgang til to i ryggen.

Koble ledningene kontakten, like foran setet beltesnellene, og legge dette ut av veien. Bruk en liten flat skrutrekker til å skru og ta av dekselet til sensoren. Legg merke til plasseringen av den sirkulære kretskortet, som du vil trenge for å si det, eller en ny en, tilbake på samme måte.

Fjern den hvite plastbryterkontakt enhet, uten å forstyrre tannhjul bak det. På førersiden, installerer kontaktenheten 10 grader mot klokken fra der den var. På passasjersiden, installerer kontaktenheten med klokken fra der den var.

Installer kretskortet til sin opprinnelige posisjon. Sett på plass plastdekselet og koble ledningene kontakten. Sitte i setet med tenningen på, justere til der den trenger å være og koble skulderbeltet til døren spor. Hvis varsellampe har gått bort, fikset du problemet, og du kan montere konsollen. Hvis indikatorlampen lyser fremdeles på, gå tilbake til å justere bryterkontakt enheten ytterligere 10 grader i samme retning.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-fikse-en-defekt-mazda-automatisk-sikkerhetsbeltet-varselindikator/ "

相关文章!
 • Hvordan fikse en overoppheting Mazda 626
  - 阅 2

  Mazda 626 er en sedan som er utstyrt med en 2,0 liter eller 2,5-liters, firesylindret motor. Hvis alle systemer fungerer som det skal, vil motortemperaturen på 626 være riktig regulert, og du vil ikke oppleve noen problemer med overoppheting. Hvis du

 • Hvordan fikse en defekt drivstoffmåler Hvordan fikse en defekt drivstoffmåler
  - 阅 1

  Din bensinmåler, som du kanskje forventer, får du vite hvor mye drivstoff det er i bensintanken. En defekt drivstoffmåler kan være et symptom på flere problemer slik som en sikring som er røket, en brutt krets i instrumentpanelet, eller en brukket fl

 • Hvordan fikse en defekt fransk Drain
  - 阅 1

  Fransk avløp i utgangspunktet bestå av en grøft med et perforert rør i bunnen dekket over av grus. De er usynlige, billig og når de er riktig installert vil gi år med problemfri drift. Vanlige bruk av franske avløp er rundt grunnmuren av hus og bak s