Amopage

Hvordan fikse en bøyd topp i en gitar

- Views 0
Advertisement

Når en akustisk gitar topp buer ut, i stor grad påvirker det lydkvaliteten av instrumentet. I motsetning til solid kropp gitarer, som er avhengige utelukkende på elektronikk, akustiske gitarer får sine lyd fra kroppen selv. Mens baksiden kan være flat eller buet, må den øvre forbli flat, ellers lyden blir drastisk endret. En gitar toppen kan bøye på grunn av fuktighet eller feil bro og streng spenning. Selv fikse en bøyd gitar toppen er ikke vanskelig, vil det ta flere dager eller uker.

Du trenger

2 runde plast container topper

Saks

Klut eller svamp

Stor elastisk bånd

Bruksanvisning

Legg din gitar på en flat overflate som et bord eller en benk inne i ditt hjem. Ikke plasser apparatet i et rom eller plass som ikke er temperaturstyrt.

Fjern strengene ved å slappe av de stemmeskruene.

Få to runde plastbeholder topper, for eksempel oppbevaring av mat og plast eller tomme smør kar.

Skjær ut et grunt U form i en runde plast topp å passe rundt bunnen av nakken der båndene er festet til toppen av gitaren.

Plasser uncut runde plasttopp inne i soundhole på gitaren.

Fukt en klut eller svamp og sette den direkte på plasttopp inne i soundhole; plast toppen vil beskytte baksiden av gitaren fra å absorbere fuktighet.

Monter kuttet toppen over soundhole, tilstøtende kuttet hakk tett mot bunnen av nakken. Plast toppen bør bør "forsegle" soundhole.

Strekk en stor elastisk bånd over gitaren for å holde plasten toppen over soundhole. Overvåk gitar og våt klut eller svamp hver par dager. Baugen på toppen vil begynne å flate i ca to til tre dager.

La klut eller svamp og plastplater på plass før baugen helt forsvinner fra gitaren.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-fikse-en-boyd-topp-i-en-gitar/ "

相关文章!
 • Hvordan fikse en bøyd Rafter
  - 阅 0

  En bukket tak rafter i ditt hjem kan føre til alvorlige problemer som kan bli irreversible hvis du ikke gjør noe med det med en gang. Når takbjelkene er bøyd, vil de begynne å synke. Med nok sagging, vil du være å se på grunnlaget og strukturelle ska

 • Hvordan fikse et hull på en akustisk gitar med hullet på Sound Side Hvordan fikse et hull på en akustisk gitar med hullet på Sound Side
  - 阅 0

  Til tross for våre beste anstrengelser, noen ganger vi ødelegger våre dyrebare instrumenter. Akustiske gitarer kan få hakk og hull, spesielt hvis du spiller med dem mye eller reise med dem. Noen ganger når vi kjøper brukte gitarer, oppdager vi de tid

 • Hvordan fikse en bøyd Stud i en vegg Hvordan fikse en bøyd Stud i en vegg
  - 阅 0

  En rett og nivå veggen begynner med nivå pigger. Fordi disse oppreist lengder av 2-av-4 eller 2-by-6-tommers trelast støtte veggen, bøyd eller vridd pigger ikke bare gjøre hele veggen ser dårlig, men også tjene som en sikkerhetsrisiko. Reparere skade