Amopage

Hvordan fikse en Bissell støvsuger børste som ikke vil rotere

- Views 0
Advertisement

Børsten på en Bissell støvsuger feier teppet for å fjerne skitt og rusk fra teppet overflate, samt risting av teppet for å fjerne skitt fast dypt i teppet haug. Børsten beltet overfører motorens bevegelse til børsten. En alvorlig slitt eller ødelagt belte må skiftes umiddelbart å gjenopprette støvsugeren ytelse.

Du trenger

Phillips skrutrekker

erstatning belte

Bruksanvisning

 • 1

Trekk støvsugeren for å unngå skader.

2

Tråkk på utløserspaken håndtaket på nedre venstre side av Bissell. Senk håndtaket til gulvet og slå støvsugeren over slik at undersiden av munnstykket vender opp.

3

Ta av platen på undersiden av munnstykket. Den Bissell modell du har vil avgjøre hvor tallerkenen bør fjernes. Bruk en stjerneskrutrekker hvis modellens rengjøringshodet tilgangsplaten er skrudd på. Trykk klipsene på hver side av platen hvis modellen adgang plate er holdt av plast klipp. Fjern platen og sett den til side.

4

Trekk børstevalsen fra rengjøringshodet. Fjern det gamle beltet hvis det er fortsatt pakket rundt børstevalsen. Fjern beltet fra motorakselen på venstre side av munnstykket.

5

Kontroller inntaket åpningen på høyre side av munnstykket for å sikre at det ikke er tett med støv og annet rusk. Rengjør åpningen hvis du finner hindringer avleiret på innsiden av inntak.

6

Plasser den nye beltet rundt motorakselen. Loop beltet rundt børsten roll. Sett på børstevalsen inn i sporene på hver side av munnstykket. Skyv motsatt side hvor båndet er plassert i rensehodet sporet først. Skyv side av børstevalsen hvor båndet befinner seg i rensehodet sporet. Roter børstevalsen for hånd for å sikre en jevn rotasjon og betegne en vellykket belte erstatning.

7

Skift rengjøringshodet tilgang plate. Bruk en Phillips-skrutrekker til å skru skruer eller trykk godt å knipse platen tilbake på plass.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-fikse-en-bissell-stovsuger-borste-som-ikke-vil-rotere/ "

相关文章!
 • Hvordan fikse en Bissell støvsuger
  - 阅 0

  Bissell oppreist støvsugere kan noen ganger dårligere. Enten sugeeffekten henger eller vakuum ikke plukke noe opp i det hele tatt, kan noen mindre tilpasninger og hands-on vedlikehold hindre deg fra å bruke mye penger på en ny støvsuger. Denne artikk

 • Hvordan fikse en hvit Westinghouse vaskemaskin som ikke vil spinne
  - 阅 0

  En vaskemaskin spinner klær for å fjerne vann og redusere tørketiden. Hvis White-Westinghouse vaskemaskinen ikke vil spinne, er problemet sannsynligvis med en sikkerhetskomponent på lokket eller en som spinner washtub. Selv om du kan fortsatt betjene

 • Hvordan fikse en Folding Closet Door som ikke vil lukke Hvordan fikse en Folding Closet Door som ikke vil lukke
  - 阅 0

  En sammenleggbar skap dør som ikke vil helt tett forlater området ser uflidd og ikke holde klærne skjult. En sta bifold closet door ofte bare trenger noen justeringer for å få døren fungerer slik du er i stand til å åpne og lukke den fritt uten hindr