Amopage

Hvordan fikse en 18V Ridgid drill batteri

- Views 0
Advertisement

Hvordan fikse en 18V Ridgid drill batteri


RIDGID Tool Co, som ble grunnlagt i 1923, produserer profesjonelle verktøy, inkludert strøm øvelser, mange drevet av 18-volts lithium-ion (Li-ion) batteripakker. Li-ion batterier har gradvis erstattet nikkel-baserte batterier fordi Li-ion er mer kraftfull, veier ca 40 prosent mindre og har en kostnad lenger. Hvis du finner din Ridgid 18-volts batteri begynner å lades det raskt, eller du merker mangel på strøm, kan det være forårsaket av kortslutning i en eller flere av Li-ion-cellene i batteripakken. Prøv å løse drill batteri før du kjøper en ny.

Du trenger

Phillips skrujern

loddebolt

flat skrutrekker

Bruksanvisning

Ta av dekselet fra den 18-volts batteri Ridgid drill. Du vil finne det er holdt på plass av opptil åtte Phillips skruene, avhengig av hvilken type drill batteri. Fjern skruene ved hjelp av en passende størrelse stjerneskrutrekker, deretter forsiktig løfte opp dekselet. Man kan ikke helt fjerne lokket fordi det finnes ledninger fra battericellen er koblet til terminalene på batterilokket. Du kan se Li-ion celler inne i batterirommet når du har satt på dekselet til side.

Løft komplett 18-volts Ridgid celle pakken fra batterikassen. Du må kanskje fjerne skruene som holder bunnplaten på plass. Du får tilgang til Li-ion celler når cellepakken er fjernet. Cellene er loddet til metallplater og er koplet i serie. Hver celle frembringer 3,6 V, og det er fem celler i pakningen og 10 loddede forbindelser.

Varm en loddebolt. Du trenger å smelte loddematerialet mellom hver celle terminal og metallplaten. Dette fikser dårlige forbindelser.

Sett slutten av loddebolten direkte på en metallplate umiddelbart over en celleterminal. Se mellom metallplaten og cellene, og du kan se loddet tilkobling. Vent mens lodde smelter. Fjern loddebolten. Bruk enden av en vanlig skrutrekker for å nøye satt et lite press på metallplaten på det samme sted som i slutten av lodde ble plassert. La lodde stivne (noen sekunder), og ta av skrutrekkeren.

Gjenta prosessen på de resterende ni koblinger, ved hjelp av loddebolt for å smelte forbindelsene mellom celleterminal, og metallplaten. Anvende et lite press på metallplaten ved hjelp av skrutrekkeren, mens loddemetallet stivner på hver enkelt forbindelse.

La cellepakke avkjøles helt. Bytt ut de fem celler i batterikassen og skru bunnplaten tilbake på plass, hvis det ble holdt på denne måten.

Bytt batteri deksel. Bruk en stjerneskrutrekker til å stramme skruene som holder dekselet på plass. Sett 18-volt Ridgid batteri på ladning. Sett på batteripakken i Ridgid drill verktøy når belastet. Du bør finne batteriet er fast, slik at du ikke trenger å få en erstatning.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-fikse-en-18v-ridgid-drill-batteri/ "

相关文章!
 • Hvordan fikse en Milwaukee 12 volts batteri Hvordan fikse en Milwaukee 12 volts batteri
  - 阅 0

  Milwaukee produserer et stort utvalg av batteridrevne maskiner drevet av en rekke batterier. Verktøy som krever mindre spenning for å drive er utstyrt med et 12 volts batteri som inneholder enten nikkel kadmium (NiCd) eller nikkel (NiMH) celler. Begg

 • Hvordan konvertere en bærbar Drill batteri til en 120 Volt Cord Hvordan konvertere en bærbar Drill batteri til en 120 Volt Cord
  - 阅 0

  Batteridrevne øvelser er en genial oppfinnelse, og når man arbeider på riktig måte har fordeler i forhold til en nettdrevet øvelser. De fleste nettdrevet øvelser har ikke overlegen balanse, variabel hastighet trigger og andre funksjoner som batteridr

 • Hvordan du feilsøker en Makita 18V batteridrevet drill
  - 阅 2

  Den Makita 18V oppladbar drill er en vanligvis pålitelig elektroverktøy, men med mye bruk selv den mest pålitelige verktøyet kan ha problemer. I en batteridrevet verktøy er det vanligste problemet er et dødt batteri eller en defekt lader, noe som er