Amopage

Hvordan fikse Drive Lights som holder på i en Ford F150

- Views 0
Advertisement

Den overdrive lyset i en Ford F150 er en dual-purpose lys ligger på shifter stilken stikker ut fra rattstammen eller i midtkonsollen på F150s med et gulv shifter. Lyset slås på når Drive er engasjert og opphold på inntil Drive er låst ut ved å trykke på overdrive knappen. Overdrive lys øvrige rolle er som en funksjonsfeil indikatorlampe (MIL) for overføring. I tilfelle sendingen møter en feil, vil overdrive lyset enten bo på eller flash, uavhengig av plasseringen av drive knappen.

Du trenger

Scan verktøy

Bruksanvisning

Skyv drive knappen mens motoren er i gang. Hvis lyset ikke slår seg av, går du til trinn 2.

Koble skanneverktøyet tilknytning sele til diagnosefeilkode (DTC) port plassert under førersiden av dashbordet. Porten vil ha en rektangulær plasthette som dekker det som må fjernes for å få tilgang til porten. Du kan kjøpe en skanning verktøy ved et større auto deler forhandler eller gjennom din lokale profesjonelle verktøyet leverandør. Kontroller at skanneverktøyet du kjøper er Ford-kompatibel.

Følg dine scan verktøyets bruksanvisningen for selvtesten og kjøre den på F150. Når koden eller koder er tatt opp, skrive dem ned. Når bedt om å lagre eller slette kodene, ikke sletter dem.

Koble kode leser, etter melding om det, i løpet av de siste trinnene av selvtesten eller når instruert i bruken retninger i skanne verktøyets bruksanvisningen.

Ta papiret med kodene til din lokale Ford-forhandler serviceavdeling og be tjenesten rådgiver eller service manager for en forklaring på mulige årsaker til kodene. I noen tilfeller kan det være nødvendig å skifte ut shifter stilken på grunn av en dårlig drive lys krets, men mer enn sannsynlig, vil du ha overføring reparasjoner utført. Det er best å ikke frata overføring reparasjoner som mindre de kan slå inn i større seg raskt.

Hint

Hvis drive lampen lyser eller blinker kontinuerlig, ikke ignorere det. Noen overføringsfeil, når fanget tidlig, kan repareres for minimale kostnader. Imidlertid er lengre overføringen drives med en kjent feil, jo større er risikoen for alvorlig skade på enheten, noe som kan føre til en fullstendig overhaling eller utskiftning, som begge vil koste flere tusen dollar.

Mange auto deler butikker vil tilby å lese kodene for deg, men ikke la dem snakke deg til å kjøpe noe basert på hva koden de trekke opp og ikke la dem fjerne koden. Kodene samsvarer med feilsøkingstester som gjør at en tekniker for å finne problemet. Koden er aldri problemet er heller ikke en eksakt definisjon av problemet, til tross for hva en selger på en auto deler butikken kan fortelle deg.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-fikse-drive-lights-som-holder-pa-i-en-ford-f150/ "

相关文章!
 • Hvordan fikse Track Lighting Flicker
  - 阅 0

  Spor belysning er stor for belysning fleksibilitet, men en flimrende Pæren i spor belysning er irriterende. En flimmer kan være forårsaket av flere ting, men det er mest sannsynlig forårsaket av et problem på avreise forbindelse mellom lyset og spore

 • Hvordan fikse Motion Lights som ikke vil Come On Hvordan fikse Motion Lights som ikke vil Come On
  - 阅 0

  Bevegelse lys styres av en sensor som er følsom for bevegelsen. Sensoren registrerer belysning endringer forårsaket av bevegelse i sitt synsfelt, og denne forstyrrelsen gjør at lyset for å aktivere. Noen ganger kan lyset funksjonsfeil og ikke slås på

 • Hvordan fikse Hvorfor Honeywell termostat holder ikke varmeinnstilling
  - 阅 0

  Honeywell digitale termostater har flere kontrollfunksjoner, hvorav noen, hvis ikke angitt riktig, kan forstyrre den normale driften av varmesystemet. Sikkerhetsfunksjoner innebygd i termostaten kan også forhindre at termostaten styrer det varme som