Amopage

Hvordan fikse døren på My frontlaster vaskemaskin

- Views 0
Advertisement

Hvordan fikse døren på My frontlaster vaskemaskin


Med tiden kan skruene som holder døren på front last vaskemaskin til skapet løsne, slik at døren å synke og bli vanskelig å klinke. Vaskemaskinen, avhengig av modell, kan vise en feilkode som indikerer at det ikke er i stand til å engasjere den automatiske låsen. Justere døren skruene korrigerer sag og sikrer døren alltid låses når den er lukket.

Du trenger

Skruvmejselsats

Silikonbasert glidemiddel

Bruksanvisning

Åpne vaskemaskinen dør minst 90 grader avslører de hengselskruene. Noen modeller har et enkelt, sentralt hengsel mens andre, ofte eldre, modellene har to hengsler - en på toppen, en på bunnen av døren.

Slå skruene strammer klokken sammenhengen mellom døren og apparatet kropp. Døren stiger til sitte parallelt med skiven hvis det ikke var signifikant sagging.

Trekke til skruene synlig på innsiden av vaskemaskinen døren forbedrer forbindelsen mellom de indre og ytre paneler. Normal vibrasjon fra vaskemaskinen noen ganger løsner disse boltene, forårsaker problemer med å lukke døren.

Sjekk hullene på siden av vaskemaskinen åpning hvor låseboltene inn i apparatet for tegn på støv eller rusk. Trekk ut alle lo og tråder fast i låsemekanismen hindrer til dør fra riktig lukking.

Silence squeaking dørhengslene med silikonbasert glidemiddel tilgjengelig fra din lokale jernvarehandel. Påfør litt av produktet til hengslene bolter og jobbe det inn ved å åpne og lukke døren et par ganger. Vegetabilsk eller rapsolje fungerer også.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-fikse-doren-pa-my-frontlaster-vaskemaskin/ "

相关文章!
 • Hvordan fikse bryteren på en Hotpoint Vaskemaskin
  - 阅 0

  En defekt kontrollbryter eller sykle velgeren på en Hotpoint vaskemaskin kan gjøre det vanskelig å velge en skikkelig vask syklus for å kjøre en vask belastning. Hvis bryteren er løs eller ødelagt, kan du ikke være i stand til å bruke vaskemaskinen i

 • Hvordan fikse agitator på en Roper vaskemaskin Hvordan fikse agitator på en Roper vaskemaskin
  - 阅 0

  Roper apparater har vært et anerkjent navn siden 1874. De produserer en rekke husholdningsapparater, inkludert skiver. De ble kjøpt av Whirlpool på 1980-tallet. Roper skiver har en rekke akslings modeller, noe som betyr at det ikke er noen trinser el

 • Hvordan fikse en Kenmore 70 serien vaskemaskin som ikke vil spinne Hvordan fikse en Kenmore 70 serien vaskemaskin som ikke vil spinne
  - 阅 0

  Kenmore vaskemaskin selges eksklusivt av Sears, enten gjennom sin murstein og mørtel butikker, nettside eller kataloger. Kenmore er et merkenavn, ikke en faktisk produsenten. Skivene er produsert av andre store apparatet merker, enten Whirlpool eller