Amopage

Hvordan fikse det når min PSP slår seg av

- Views 0
Advertisement

PlayStation Portable (PS3) er like mye en håndholdt datamaskin som det er en bærbar spillmaskin. Operativsystemet av PSP kan bli skadet under normal bruk og plutselig føre til PSP for å slå seg av. Du trenger ikke noe verktøy for å fikse PSP operativsystem, slik at PSP vil holde seg på når strømbryteren er trykket. Fikse PSP tar ikke noen elektroniske ferdigheter, eller vil du bli ugyldig Sony garantien på noen måte.

Du trenger

PSP AC strømforsyning

Bruksanvisning

Sett PSP ned på et bord med LCD-skjermen vendt opp.

Koble strømledningen til PSP strømforsyningen til PSP stikkontakten. Plugg støpselet på PSP strømforsyningen til et strømuttak.

Utfør en hard reset på PSP ved å skyve opp på strømbryteren på nedre høyre hjørne med pekefingeren.

Tell til 15. Slipp PSP strømbryter. Tell til 30.

Flick PSP-bryteren opp med pekefingeren og slipp den. Gjenta denne fremgangsmåten en gang til.

Vent som PSP reboots, starter opp og holder på.

Fjern PSP strømforsyning strømledning fra PSP stikkontakten. Fjern PSP strømforsyningens AC støpselet fra stikkontakten.

Flick strømbryteren opp med pekefingeren for å slå av PSP.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-fikse-det-nar-min-psp-slar-seg-av/ "

相关文章!
 • Hvordan fikse en KitchenAid ovn som slår seg av på egen hånd
  - 阅 0

  Folk blir tiltrukket av KitchenAid ovner fordi disse apparatene har en rekke innstillinger som kan gjøre matlaging opplevelsen enklere. Men disse funksjonene også være forvirrende. Dette gjelder særlig i ovnen Sabbath-modus. Når ovnen kokker i Sabbat

 • Hvordan fikse en iPod Shuffle som slår seg ikke på
  - 阅 0

  IPod Shuffle er den minste medlem av Apples linje av MP3-spillere. I løpet av enhetens levetid, kan du oppleve at iPod fryser eller ser ut til å ikke slå seg på lenger. Siden iPod Shuffle ikke har en skjerm festet til den, kan du ikke bli varslet om

 • Hva betyr det når en iPod slår seg av og på? Hva betyr det når en iPod slår seg av og på?
  - 阅 0

  Apple iPod kan oppleve tekniske problemer som å slå av og på tilfeldig. Det er viktig å være oppmerksom på hva iPod gjør etter det slås på igjen. Den viktigste årsaken til iPod funksjonsfeil kan bestemmes av atferd enhetens etter å ha blitt slått på.