Amopage

Hvordan Fest Nagler i Fabric

- Views 1
Advertisement

Når du bruker tykke eller flere lag med stoff, lage eller reparere klær, vesker eller andre gjenstander, er det viktig å re-håndheve sømmene der symaskinen ikke kommer fram tilstrekkelig. Legge nagler er en flott måte å sikre materialet sammen, og de er rimelig, enkel å bruke, og kan legge til en edgy dekorative detaljer til ethvert prosjekt.

Du trenger

Cap klinke

Marker

Multi-sized hulle

Cap klinke innstilling verktøy

Cap klinke ambolt

Hammer

Bruksanvisning

 • 1

Velg riktig størrelse klinke ved å måle tykkelsen på stoffet du kobler til. Akselen av naglen (bolten kjerne) bør være litt lengre. Hvis den er for kort bolten kjernen og hetten ikke skal festes, og hvis den er for lang vil det være et gap for stoffet til å bevege seg og muligens gå av.

2

Bestem deg for hvor du ønsker å feste klinke til stoff og merke med en penn eller skredderkritt.

3

På mark, slå et hull i stoffet ved hjelp av multi-størrelse hull punch. Velge en hullstørrelse som er lik eller litt mindre enn størrelsen på bolten kjernen. Hullet størrelse som du gjør bør lage en tettsittende passform for bolten kjerne. Hvis du ikke har en hulle du kan bruke en liten saks for å gjøre åpningen, men det er vanskeligere å få et riktig størrelse på denne måten.

4

Sett bolten kjernen gjennom hullet du nettopp opprettet, slik at hetten vil koble på utsiden av prosjektet. Trykk på hetten. De to brikkene vil koble seg til, men mer trykk er nødvendig for å låse dem sammen.

5

Plassere lokket nagle ambolten under bunnen av bolten kjernen.

6

Plasser den konkave slutten av hetten klinke innstillingen verktøyet på hetten på klinke.

7

Kontroller at den tilkoblede klinke og verktøy er på en hard, beskyttet overflate. Ved hjelp av en hammer, trykker lokket klinke innstillingen verktøy mot hetten. Dette vil koble de to nagle bitene sammen.

Hint

Hvis du har en nagle pistol du kan koble bolten kjernen og cap ved hjelp av denne enheten i stedet for en hammer. Følg trinn 1 til 4, og hoppe over trinn 5 til 7, som forbinder de to delene med nagle pistol.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-fest-nagler-i-fabric/ "

相关文章!
 • Hvordan Fest Paljetter til Fabric Hvordan Fest Paljetter til Fabric
  - 阅 0

  Pynte stoff er en effektiv måte å legge til farge, interesse og variasjon til vanlig stoff. Paljetter er ideelt som et stoff utsmykning fordi de skaper glitrende effekter som fanger øyet som stoffet beveger seg med deg. Fest paljetter til stoff ved å

 • Hvordan Tubular Nagler arbeid?
  - 阅 0

  Solid Nagler For å forstå hvordan rørformede nagler fungere, er det nødvendig å forstå forskjellen mellom rørformede nagler, semi-rørformede nagler og vanlige nagler. Normale nagler brukes til å holde to materialer sammen, og er laget av metall, er u

 • Hvordan Fest Shutters til House
  - 阅 0

  Shutters kan være funksjonelle eller dekorative. Funksjonelle skodder kan lukke Windows for å beskytte dem mot orkaner og kraftig vind. Dekorative skodder er hengt ved siden av vinduene for å forbedre utseendet av hjemmet. Skruer kan brukes til å fes