Amopage

Hvordan feire en nyttårsdag bursdag

- Views 0
Advertisement

Hvordan feire en nyttårsdag bursdag


Mellom fotball spill, parader og utvinne fra nyttårsaften, kan nyttårsdag bursdager slippe gjennom nåløyet. Noen restauranter og fest utleie områder er stengt 1. januar, ettersom størstedelen av sine forberedelser oppstå desember 31. Til tross for disse hindringene, noe som gjør dagen spesiell kan være morsomt og kreativt.

Bruksanvisning

Kombiner dine nyttårsaften og bursdagsfeiringer. Dette fungerer best for ungdom og voksne som forventer å være ute til midnatt eller senere. Ha en nyttårs tema fest, men holder seg på kake og lys til midnatt. Vurdere å utvide festen til en venninne med en bursdag brunsj i morgen.

Ha en Rose Parade fest. Hvis du bor i Sør-California eller er på jakt etter en ferie, frivillig som en Rose Parade arbeidstaker. Float koordinatorer er alltid på jakt etter hjelp i dagene før paraden, og atmosfæren er morsom og festlig. Overnatte og ha festen mens du venter på parade for å begynne i morgen.

Hvordan feire en nyttårsdag bursdag


Ha en fotballfest. Kombiner bursdag festligheter med å se favorittlaget. En kommersiell pause i TV-spill er den perfekte tid for party-spill.

Hvordan feire en nyttårsdag bursdag


Tenk å ha festen på en annen dag. For skolealder, kan barna ferie Bursdagsfeiring være vanskelig fordi mange av deres venner kan være opptatt eller ut av byen. Å ha fest i helgen etter skolestart kan øke oppmøte. Du kan alltid ha en liten kake 1. januar for å feire dagen.

Ha en vinter-tema fest. Hvis du er bekymret for at ferien skal overskygge det bursdag, fokusere tema på vinteren. Har du en skøyter fest, eller planlegge festen et sted du kan leke i snøen. For barn i skolealder en film fest, der hele partiet går til kino, er en god distraksjon fra ferie.

Hint

Hvis partiet er kombinert med nyttårsaften eller første nyttårsdag festligheter, sørg for å skille ut bursdagsbarnet. La ham bære en spesiell lue eller pin og synge "Happy Birthday".

Gjør dine planer på forhånd, så fest utleie bestille opp rundt nyttårsaften.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-feire-en-nyttarsdag-bursdag/ "

相关文章!
 • Hvordan feire en første bursdag
  - 阅 0

  En baby første bursdag er en stor avtale for de fleste familier. Første bursdagsfeiringer gi en mulighet for familie og venner for å hedre bursdagsbarnet og reflektere over det siste året av barnets liv. Første bursdager er spennende fordi barnet er

 • Hvordan feire din 35th bursdag Hvordan feire din 35th bursdag
  - 阅 0

  Med hvert år som går, folk finner måter å gjøre minner som de vil alltid forbinder med en bestemt alder. Turning 35 kan bli møtt med en blanding av glede og melankoli. Men å ha muligheten til å leve for å se et år er en grunn til å være glade. Feirer

 • Hvordan feire en polsk bursdag Hvordan feire en polsk bursdag
  - 阅 0

  Den polske bursdag tradisjon er vanlig i mange deler av Øst-Europa, men ganske annerledes enn noe annet i Amerika. I stedet for å feire dagen hver person er født, den polske feire Navnedag, kalt Imieniny. Hver dag i året, er et utvalg av navnene på l