Amopage

Hvordan feilsøker jeg en Luxaire Furnace?

- Views 0
Advertisement

Hvordan feilsøker jeg en Luxaire Furnace?


Den Luxaire Selskapet produserer en rekke av varme- og kjøleprodukter for boliger og bedrifter, inkludert klimaanlegg, varmtvannsberedere og ovner. Luxaire ovner gir høy effektivitet oppvarming og mange bærer Energy Star-merket. Ovnene er gass drevet med en tennkilde, erstatter behovet for en tradisjonell pilot lys. Luxaire ovner har også en varmeveksler, blåser motor og filtreringssystem for å rense luften før du distribuerer den gjennom hjemmet eller bedriften. Feilsøking en Luxaire ovn er relativt enkel og kan bidra til å identifisere og løse eventuelle problemer.

Du trenger

Strømforsyning

gassforsyning

liten vakuum

Vann

Bruksanvisning

 • 1

Sikre ovnen er riktig koblet til en strømtilførsel og gassventilen er åpen hvis ovnen ikke er i drift. Sjekk og start lokale sikringer eller automatsikringer hvis aktuelt.

2

Stoppe opp og lukte forsiktig rundt alle sider av ovnen for lukten av gass. Hvis det oppdages gass, la umiddelbart og ta kontakt med ditt lokale brannvesen eller gasselskap.

3

Åpne frontdekselet og trekk ut filteret hvis ovnen ikke fungerer som den skal eller oppvarming også. Vacuum overflødig smuss fra filteret med en liten vakuum og skyll godt med vann. Tillat blandingen å tørke før montering i ovnen og lukking av frontpanelet.

4

Vri termostaten til lavest mulig innstillingen hvis kontrollampen slukker. Slå av elektrisk kraft og åpne frontdekselet. Vri gasskontrollbryteren til “Av” og vent 5 minutter for å tillate en gass å gå ut av systemet. Smell nøye for gass og fortsette etter 5 minutter hvis det oppdages ingen gass. Vri gasskontrollbryter til “On” og lukk frontdekselet. Restore elektrisk kraft. Hvis pilotflammen ikke bli tent, skru av ovnen og kontakte en autorisert servicetekniker.

5

Slå av ovnen og kontakte en autorisert servicetekniker hvis LED-lys på skjermen er rød og blinker raskt, da dette indikerer en operasjon problem som krever profesjonell hjelp.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-feilsoker-jeg-en-luxaire-furnace/ "

相关文章!
 • Hvordan feilsøker jeg en Bryant Furnace Plus 80 Kode 13 du? Hvordan feilsøker jeg en Bryant Furnace Plus 80 Kode 13 du?
  - 阅 0

  The Bryant Selskapet produserer varme- og kjøleprodukter for bolig og kommersiell bruk, herunder termostater, luftrensere, varmepumper, klimaanlegg og ovner. The Bryant Plus 80 ovn gir opptil 80 prosent AFUE, et støyreduksjon system, pilot-tenning, e

 • Hvordan feilsøker jeg en Miller Furnace? Hvordan feilsøker jeg en Miller Furnace?
  - 阅 0

  Miller produserer høyeffektive ovner behagelig for øyet så vel som holdbare. De har mange funksjoner som legger verdi til enheten, for eksempel en pilot system som eliminerer eventuelle strømbrudd og slår seg av automatisk hvis en driftsstans oppstår

 • Hvordan feilsøker jeg en Payne Furnace? Hvordan feilsøker jeg en Payne Furnace?
  - 阅 0

  Det kalde været er ikke langt unna, og vi vil være nedleggelse våre klimaanlegg og spy opp ovnene. Hvis du har en Payne ovn, vet du hvor godt det holder hjemmet ditt varmt. Men fra tid til annen problemer kryper opp og krever din oppmerksomhet. For e