Amopage

Hvordan får jeg et tilfeldig utvalg i Excel?

- Views 3
Advertisement

Excel 2013 inneholder flere innebygde funksjoner som er ment å hjelpe til med matematiske ligninger. Hvis du ønsker å teste en ligning, kan du bruke funksjonen TILFELDIG å generere et tilfeldig utvalg nummer. Du kan også kopiere resultatene til en annen kolonne uten å rekalkulere og endre resultatene.

Ved hjelp av funksjonen TILFELDIG

I en tom celle, skriver du følgende syntaks:

= TILFELDIG ()

Denne funksjonen genererer et tilfeldig tall mellom 0 og 10. Den type nummer returnerer avhenger av cellens format; for eksempel, vil du få et tall med to desimaler som standard siden det er Excel standard tallformat.

Bruke TILFELDIGMELLOM-funksjonen

Hvis du ønsker å generere et tilfeldig utvalg mellom to spesifikke tall, trenger du følgende syntaks, erstatte X med lavt antall og Y med det høye antallet:

= TILFELDIGMELLOM (X, Y)

Denne funksjonen returnerer et tall mellom de to angitte. For eksempel vil TILFELDIGMELLOM (2,9) bringe tilbake kun tall mellom 2 og 9. Som funksjonen TILFELDIG, avhenger det eksakte tallet på cellens format.

Kopiering Generert Numbers

Marker og kopier generert nummer som du normalt ville. Før du limer til en annen celle, men høyreklikk og finne ikonene under "Alternativer for innliming." Velg "verdier" for å lime inn nummer, ellers vil du bare lime inn formelen, som vil generere et helt nytt nummer.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-far-jeg-et-tilfeldig-utvalg-i-excel/ "

相关文章!
 • Hvordan endrer jeg standard kommentar i MS Excel? Hvordan endrer jeg standard kommentar i MS Excel?
  - 阅 0

  Endre standard kommentaren i Microsoft Excel vil kreve at du vet hvordan du bruker "Review" -kategorien. Endre standard kommentaren i Microsoft Excel med hjelp fra en ekspert med mer enn et tiår med erfaring med Microsoft Office og Adobe Creativ

 • Hvordan kan jeg designe en Roster i Excel? Hvordan kan jeg designe en Roster i Excel?
  - 阅 0

  Fra idrettslag og skoleklasser til selskapets ansatte, turnuslister nummerere hvem som gjør hva og krønike individuelle prestasjoner. For å organisere denne type informasjon - navn, titler, batting gjennomsnitt, verft etter fangst, salg i januar sikt

 • Hvordan bruke dataanalyse for tilfeldige tall i Excel
  - 阅 5

  Microsoft Office-pakken av produktivitetsverktøy tillater brukere å lage alt fra løpesedler til databaseadministrasjonsprogrammer. Microsoft Excel er pakken regnearkverktøy. Det er fullpakket med en rekke innebygde funksjoner som må aktiveres før de