Amopage

Hvordan få Texas Underholdsbidrag

- Views 0
Advertisement

Hvordan få Texas Underholdsbidrag


Underholdsbidrag i Texas går under begrepet "ekteskapelig vedlikehold" i Texas 'Family Code, som også styrer skilsmisse og barnebidrag. Texas underholdsbidrag er ofte et fåfengt forsøke, så mange advokater kan bevitne. Hvis du filen for skilsmisse, og ønsker å få underholdsbidrag i Texas, er du ikke sannsynlig å få det med mindre du oppfyller ett av to kriterier fastsatt av staten lov.

Du trenger

Juridiske rådgiver

Bruksanvisning

Spenn dine lender å gå mot Texas underholdsbidrag lov. Hvis din fremtid ex er en fornærmende ne'er-do-brønn, kan du søke spousal vedlikehold i Texas. Imidlertid må han enten ha fått utsatt pådømmelse eller bli dømt for en forbrytelse som faller inn under rammen av "familievold" innen to år av søknadsdato. Bare påstand om at din ektefelle misbrukt deg på tidspunktet du skille vil ikke være nok for deg å motta underholdsbidrag; hendelsen (e) må ha vært rapportert til politi og din fremtid ex arrestert og brakt foran en domstol.

Alternativt, Texas underholdsbidrag lover sørge for at du kan få den hvis ikke fungerer for de siste ti årene før skilsmissen er arkivert. Du må imidlertid ha en god grunn for dette - for eksempel omsorg for små barn født av ekteskapet. Eller du kan bli deaktivert, og ute av stand til å arbeide, eller mangel på utdanning og ferdigheter for å få en jobb.

Finn ut hva domstolene vil vurdere ved tildeling underholdsbidrag i Texas. Selv om du møter en av de to kriteriene ovenfor, er det ingen garanti for at du vil bli tildelt ekteskapelig støtte. Når du foretar sin besluttsomhet, vil retten vurdere hvor lenge du og din ex-å-være gift, så vel som din alder, helse (følelsesmessig og fysisk), og utdanning og yrkesmessige ferdigheter, inkludert hvis du trenger mer trening for å re- inn i arbeidsstokken. Men i motsetning til mange stater, vil domstolene i Texas vurdere om du har gjort et ærlig forsøk på å søke arbeid mens skilsmisse venter.

Hvis du er forferdet over de strenge Texas underholdsbidrag lover, trygg: du er ikke alene. I andre stater, kan domstolene vurdere om du har ofret din egen karriere på bekostning av å fremme det på din fremtidige ex, og noen krever din ex å refundere deg hvis du setter ham gjennom college slik at han kunne oppnå en grad. Mange stater vil vurdere om du er heve små barn på egen hånd. Enkelte stater selv sørge for permanent underholdsbidrag etter et ekteskap av lengre varighet (vanligvis 10 år).

Hvis du møter en av de to kriteriene og motta underholdsbidrag i Texas, husk at din tid er begrenset til tre år etter den endelige skilsmisse resolusjon er signert. Ekteskapelig vedlikehold i Texas gir bare for "minimal rimelige behov" (i andre stater, er underholdsbidrag justeres slik at du ikke trenger å ofre din livskvalitet). Du kan få mer enn 20 prosent av din fremtidige ex brutto månedsinntekt, og ikke mer enn $ 2500 per måned - uansett hvor mye penger din ektefelle gjør. Underholdsbidrag kan forlenge forbi tre-års merket, men du må være deaktivert. Hvis du ikke lenger er deaktivert og kan bli ansatt igjen, vil underholdsbidrag opphøre.

Hint

Alltid søke råd av en advokat hvis du tror at du er berettiget til å motta underholdsbidrag i Texas.

Når det kommer til å splitte opp ekteskapelig eiendom, er Texas en rettmessig fordeling stat, ikke en 50-50 tilstand; ofte dine behov vil bli priset inn når retten bestemmer hvem som får en større andel av felleseie. Men hvis du og din fremtidige ex har ingen fast eiendom (for eksempel en hjemme), sparing, pensjon eller andre eiendeler, dette kan ikke fungere i din favør.

Barnebidrag og underholdsbidrag er to forskjellige ting helt; Hvis du ikke mottar underholdsbidrag, kan du fortsatt motta barnebidrag, spesielt hvis du har primære fysiske foreldreretten til et barn. Imidlertid må disse pengene brukes utelukkende for barnets boutgifter og bør aldri brukes til din egen fordel.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-fa-texas-underholdsbidrag/ "

相关文章!
 • Hvordan lage Texas Toast Oppskrift
  - 阅 0

  Texas Toast er en nødvendighet for en spaghetti middag. Følg fremgangsmåten nedenfor for å lære å lage texas toast oppskrift. Når du har lest denne artikkelen må du huske å ceckout de ekstra ressursene nederst på siden, for eksempel: Avdekke Secret R

 • Hvordan beregne Texas eiendomsskatt
  - 阅 0

  Som en eiendom eier, er en pålagt å betale skatt på land og hva er okkupert på landet. Texas gjør sin vurdering 1 januar og skatt dekker en periode på ett år. Men hvordan Texas beregne mengden av hver eiendom? De fleste mennesker ønsker å vite hvorda

 • Hvordan Heng Texas Flag Hvordan Heng Texas Flag
  - 阅 0

  Blant de seks nasjonale flagg som har fløyet over Texas er de av Republikken Texas og USA. Når Texas sluttet seg til unionen i 1845, ble republikkens flagg staten flagget. The Texas flagget består av tre like store rektangler. En enslig hvit stjerne