Amopage

Hvordan få Syrup fra et tre

- Views 0
Advertisement

Hvordan få Syrup fra et tre


I New England og deler av Øst-Canada, er lønn sugaring både en lang tradisjon og en blomstrende industri. Selv om kommersielle operasjoner bruke en rekke high-tech utstyr for å produsere store volumer av sirup effektivt, har den grunnleggende prosessen vært uendret siden dagene før europeerne først kom på kontinentet. Den består av "tappe" et tre for sin saft, deretter koke ned saft å konsentrere naturlig sukker. Lønn trær er best på grunn av det høye sukkerinnholdet i deres sap, men bjørk eller svart valnøtt trær kan også brukes til å lage sirup.

Du trenger

Woodlands

Batteridrevet drill

Rustfritt stål spiles

Hammer

Collection bøtter

Sil eller dørslag

Gas

Stor, bred pot

Gassbrenner, eller tre eller kull brann

Candy termometer

sterile flasker

Bruksanvisning

Velg trær for tapping i løpet av høsten og vinteren. Se etter trær med badebukser som er minst 10 til 12 inches i diameter, 4 fot fra bakken der du skal trykke på dem. Trær med relativt korte badebukser og en bred spredning av grener produsere mest saft.

Trykk på trær i svært tidlig på våren, når nettene er fortsatt iskaldt, men dagtemperaturer bli varmt. Ved hjelp av en batteridrevet drill, lage et hull på samme størrelse som de tuter, eller "spiles" som de kalles. Dette vil vanligvis være 5/16 tomme eller 7/16 tomme i diameter. Hullene bør være ca 2 inches dypt, inn sunn tre og to til fire føttene fra bakken.

Heng samlingen din bøtte på spile seg selv, hvis det er utformet for å holde en bøtte, eller ved å spikre en bøtte støtte til treet. Skuffene kan være mat sikre metall eller plast, og bør ha et lokk. Noen leverandører selger saft-samling poser, som minimerer fremmedlegemer i sirup.

Tømme bøtter som de fyller, inn i en mat-sikker lagring container eller direkte i potten du skal bruke til å koke ned saft. Sirup er best når laget så snart saft er høstet.

Linje et dørslag med flere lag cheesecloth, og press saften inn i kokende gryte. Varm saft til en byll og at det å redusere, over et propanbrenner eller et tre eller kull brann. Fyll opp potten med frisk saft med jevne mellomrom, etter behov. Du trenger et gjennomsnitt på omtrent 40 liter saft å lage en gallon av sirup, så mye damp produseres. Det er best å gjøre dette utenfor.

Koke ned saft inntil temperaturen stiger over kokepunktet for vann - 212 grader C ved havnivå og lavere i høyereliggende områder. Overvåk sirup temperatur på en god candy termometer med en stor skala, slik at du kan lese det nøyaktig. Når temperaturen når 7 grader over koke, er sirup i riktig konsentrasjon.

Hell den varme sirupen i sterile krukker, filtrering igjen gjennom cheesecloth, og forsegle dem godt. Så lenge sirup er over 190 grader C når pakket og forseglet, det vil holde i flere måneder. Det kan også være frosset for senere bruk.

Hint

Hvis du har naboer som gjør sirup, be dem for veiledning. Ellers, ta kontakt med din lokale fylke forlengelse agent eller universitet forlengelse service.

De safter av bjørk og svart valnøtt trær har lavere sukkerinnhold enn lønn saft, så du trenger mer enn dobbelt så mye.

Bruk en flat, grunne pan for raskere fordampning. Koke ned sevjen kan ta flere timer, så en gassbrenner kan bli dyrt. Hvis du har en woodlot, lagre avskjær og saplings gjennom året og bruke dem som brensel ved mapling tid.

Ferdig med sirup på stovetop, når den er begynt å tommer over kokepunktet for vann, gir deg bedre kontroll over temperatur og gjør det lettere å stoppe på riktig øyeblikk.

Jo raskere du koker av sirup, jo blekere det blir, og jo mer delikat smak.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-fa-syrup-fra-et-tre/ "

相关文章!
 • Hvordan rydde snø fra en tre dekk
  - 阅 0

  Den tre dekk som gir så mye glede i sommer kan være et flott sted om vinteren også, ettersom mange mennesker posisjon dekk for å få sol i det minste noen av dagen. Hold tre dekk fri for snø for å beskytte investeringen din, nyte en vinterdag og få ti

 • Hvordan holde bier fra Apple Trees
  - 阅 0

  Bier kan være et irritasjonsmoment. Men bier er nyttig å hårlokk og blomster. De pollinere frø til å gjøre mer hårlokk og planter blomstre. Likevel kan de være farlig hvis du prøver å plukke epler og du har svermer av disse små skapningene flyr rundt

 • Hvordan holde Deer Fra Apple Trees Hvordan holde Deer Fra Apple Trees
  - 阅 0

  Hjort er planteetere. Når sulten nok, vil hjort spiser nesten alle plantemateriale, men de uttrykker en forkjærlighet for hage vegetasjon. Dessverre er en av deres favoritt kulinariske herligheter epletreet. En pakke hjort kan strippe en ung epletre