Amopage

Hvordan få staten Tax ID Antall din arbeidsgiver

- Views 0
Advertisement

Hvordan få staten Tax ID Antall din arbeidsgiver


Enten du gjør dine egne skatter eller å ha en profesjonell gjøre dem, trenger du din arbeidsgivers statlig skatt identifikasjonsnummer til fil skatter i staten. Det er en god idé å vente med å starte din skatt før du har fått alle dine W-2 skjemaer fra alle arbeidsgivere, hvis du har mer enn én. Hvis du er selvstendig næringsdrivende, kan disse reglene ikke gjelder.

Du trenger

W-2 skjema (er)

Bruksanvisning

Se på din W-2 former. Arbeidsgivere er lovpålagt å gi deg med full dokumentasjon av fjorårets lønn, inkludert alle føderale og statlige fradrag som ble tatt ut og betalt på dine vegne.

Finn kopien som sier at det er for statlige avgifter. Arbeidsgivere gir fire kopier av W-2 - for deg å sende en med føderale skatter, en med statlige skatter, en for lokale skatter (om nødvendig) og en referanse.

Se på boksen merket "b" på statlig skatt form. Dette bør omfatte arbeidsgivers state skatt identifikasjonsnummer eller EIN.

Hint

Hvis du ikke finner EIN i boksen «b», sjekk med din arbeidsgiver for å få det, eller for å finne ut om det ble nylig søkt om. Hvis sistnevnte er tilfelle, kan det være lurt å konsultere en skatt profesjonell om hvordan best å riktig fylle ut skatteskjemaer. Dette forholdet er sjeldne, men.

I de fleste tilfeller vil staten EIN være den samme som den føderale EIN. Men for å sikre at du bruker riktig nummer, sørg for å konsultere den versjonen av W-2 er beregnet for innlevering med staten angivelsen. W-2 selv vil indikere hvilke kopiere den er, vanligvis i toppen eller bunnen margin i mindre trykk enn den andre blekk.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-fa-staten-tax-id-antall-din-arbeidsgiver/ "

相关文章!