Amopage

Hvordan få spaghettis Flekker Ut av Polyester

- Views 2
Advertisement

Hvordan få spaghettis Flekker Ut av Polyester


En spaghetti flekk på polyester gir både en farge flekk samt fett til klærne. Siden polyester er følsom for varme, må du være forsiktig når du fjerner spaghetti flekken. Tendens til flekken så raskt som mulig før den har tid til å sette eller spredning i fibrene. En kombinasjon av kommersielle produkter og hjem rettsmidler løsne tomat og oljeflekker fra polyester, slik at du ikke sitter igjen med en fet, oransje flekker på klærne.

Du trenger

Tørkepapir

Håndkle

Vaskemiddel

Svamp

hvit eddik

Forvask flekkfjerner

All-stoff bleke

Bruksanvisning

Tørk opp spaghetti flekken med et papirhåndkle for å fjerne eventuelle spaghetti saus ingredienser, som for eksempel tomater.

Plasser spaghetti-farget polyester på et rent håndkle, beis siden opp. Hell vaskemiddel på stedet av flekken og gni stoffet sammen for å arbeide vaskemiddel inn i fibrene. La vaskemiddel på flekken i 10 minutter for å løsne den.

Skyll flekken med kaldt vann. Vask av vaskemidlet og gni polyester sammen igjen for å fjerne eventuelle løse flekken.

Hvordan få spaghettis Flekker Ut av Polyester


Hell hvit eddik på en ren svamp. Blot de resterende spaghetti flekken for å fjerne den oransje eller rød farge flekken. Når flekken heiser, bevege seg til en ren del av svampen eller skylle svampen off.

Hvordan få spaghettis Flekker Ut av Polyester


Påfør forvask flekkfjerner til den siste av spaghetti flekken og la det trekke i 10 minutter. Vask en polyester i varmt vann med vaskemiddel og all-stoff blekemiddel for å fjerne ethvert spor av flekken. Heng plagget tørke.

Hint

Sug spaghetti på tøyet i fortynnet eddik over natten for å bidra til å fjerne fargen del av flekken.

Skrubbing en spaghetti-flekken for å fjerne det kan føre til at flekken for å spre seg. Blot eller svamp flekken i stedet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-fa-spaghettis-flekker-ut-av-polyester/ "

相关文章!
 • Hvordan du rengjør flekker på en Polyester Tie
  - 阅 0

  Bånd er ofte å få flekker, spesielt av mat som du lener deg over et bord eller slippe mat fra munnen. Noen bånd, som silke, skal kun profesjonell renset, men polyester bånd er holdbare nok til at du kan rengjøre flekker på egen hånd hjemme ved hjelp

 • Hvordan få kaffe flekker ut av Polyester
  - 阅 0

  Enten du drikker kaffe hjemme, i bilen eller på kontoret, vil en oppjaget eller distrahert slurk etterlate noe av den elskede drikke på klærne. Polyester, en syntetisk fiber er kjent for sin allsidighet og holdbarhet, er en vanlig klær stoff. Fjerne

 • Hvordan Clean Clay flekker fra et Polyester Jakke Hvordan Clean Clay flekker fra et Polyester Jakke
  - 阅 0

  Polyester jakker er ofte funnet i atletisk klær, brukes primært for sine fuktighet fukttransporterende egenskaper. På grunn av hvor disse jakkene er vanligvis slitt, kan de bli tilsølt med leire fra en tennisbane, baseball felt eller tursti. Fjerne l