Amopage

Hvordan få Rustne skruer Ut av en treterrasse

- Views 2
Advertisement

Rustne skruer virkelig kan forsinke arbeidet på tre dekk hvis du ikke vet hvordan du skal fjerne dem. De synes ofte å bli sittende fast akkurat når du mest trenger å få tid på prosjektet. For å gjøre vondt verre, spiser rust unna på metall, noe som gjør rustne skruer mer delikat enn skruer som ikke har blitt skadet. Å vite hvordan du skal bruke en spray smøremiddel, kraft og med en drill kan spare deg for tid og krefter på prosjektet.

Du trenger

Spray smøremiddel som WD-40

Skrujern

Hammer

Bore

borekroner

Bruksanvisning

Påfør spray smøremiddel liberalt til rusted dekk skruen. Du ønsker å bruke nok slik at det bassenger litt nær skruehodet.

Vent 30 til 45 minutter mens oljen penetrerer rust på dekk skrue. Hvis du prøver å fjerne skruen for fort, er det mer sannsynlig å bryte skrue fordi oljen ikke har hatt den optimale mengden av tid til å løsne den.

Plasser skrutrekker inn i skruehodet, og hamre hodet av skrutrekker med en hammer. Dette vil bidra til ytterligere å løsne skruen.

Forsøk å stramme skruen litt før du begynner å skru den med skrutrekker. Dette kan videre løsne rust og gjøre fjerne skruen mye enklere.

Bruk en drill for å fjerne eventuelle gjenstridige skruer. Velg en borekrone som er stor nok til å bore ut hodet. Når man har boret ut av hodet, bruke en litt mindre borkrone som er akkurat stor nok til å bore ut legemet av skruen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-fa-rustne-skruer-ut-av-en-treterrasse/ "

相关文章!
 • Hvordan Løsne rustne skruer Hvordan Løsne rustne skruer
  - 阅 0

  Som de fleste utbyggere allerede vet, er ikke noe verre enn å kjøre inn i en rusten skrue. Det er viktig å håndtere denne rustne skruen riktig, ellers kan det ende opp med en strippet hode, som vil gjøre det mye mer vanskelig å fjerne. Rustne skruer

 • Hvordan Cut gamle rustne skruer
  - 阅 0

  Mange hjem reparasjon prosjekter krever fjerning av rustne skruer. Eksponering for vær kan føre til ekstrem korrosjon, spesielt av ubeskyttede stålskruer. Flere fjerning teknikker brukes for korroderte skruer, og man kan prøve noen av dem, eller en k

 • Hvordan få Rusty Skruer Ut av et toalett tank
  - 阅 0

  Miljøet i et bad er ikke vennlig til metall. Toalett tank skruer, i særdeleshet, har det vanskelig. Ikke bare gjør de blir utsatt for fuktighet etter en dusj eller bad, men en lekkasje i bollen over kan dryppe ned på skruen, ruster det raskt. Får rus