Amopage

Hvordan få penger til å starte en Bakery

- Views 0
Advertisement

Heve penger til å starte en bedrift er en av de største utfordringene en entreprenør står overfor. En virksomhet kan ikke begynne drift før den har tilstrekkelig finansiering, og banker og investorer karakteriseres start-ups til mer nøye enn etablerte selskaper. Starte et bakeri presenterer et unikt sett av utfordringer på grunn av investeringer i utstyr og råvarer som kreves.

Du trenger

Forretningsplan Kilder-og-bruker analyse konto hos Capital IQ-konto med LexisNexis

Bruksanvisning

Utkast til en omfattende forretningsplan for din bakeri. Forretningsplanen skal inneholde en detaljert beskrivelse av bakeri, hvilke markedssegmenter bakeriet er rettet mot, og hvorfor du mener bakeriet er forskjellig fra de mange andre bakerier i markedet.

Opprett økonomiske prognoser. Anslagene bør være realistisk og bør klart stave ut de forutsetninger du har gjort angående markedsandel, salgsvekst og forventede utgifter. Vær spesielt oppmerksom på at prisen på råvarer som mel og sukker, som kan være svært volatile. Din forretningsplan bør beskrive eventuelle sikringsstrategier du har tenkt å bruke for å beskytte deg mot svingninger i råvareprisene.

Utvikle en kilder-og-bruk tidsplanen for bakeri. Bruken bør omfatte alle de forhånd kostnader forbundet med å starte bakeri samt eventuelle driftstap du trenger for å dekke før bakeriet er lønnsomt. For et bakeri, vil de viktigste forhånd kostnadene være kjøp av bakervarer utstyr og arbeidskapital (deig, mel, etc.). De finansieringskilder bør fremheve eventuelle bidrag du planlegger å gjøre fra din egen formue.

Bruk Capital IQ til forskning banker og investeringsfond som nylig har investert penger i bakerier. Du må opprette en konto hos Capital IQ (et ettårig abonnement koster $ 500 i juni 2009). Du kan også søke etter nyhetsartikler ved hjelp LexisNexis ($ 300 for en ettårig abonnement per juni 2009). LexisNexis vil hjelpe deg å finne artikler i virksomheten publikasjoner om individuelle eller institusjonelle investorer som har satt inn penger på bakerier.

Generere en liste over investorer som er kjent med bakerbransjen basert på forskning. Denne listen vil være målet liste av investorer. Del opp listen i to deler: forretningsbanker og aksjeinvestorer.

Approach de kommersielle bankene på listen din. En forretningsadvokat vil sannsynligvis ha en liste over kontakter på bankene du har identifisert, eller din forskning kan ha identifisert en bestemt lån offiser som har jobbet med bakerier. Hvis alt annet mislykkes, kan du bare gå til bankene på listen din og be om å snakke med en kommersiell lån offiser. Du bør spørre bankene for en fondsbasert lån siden bakerier er aktiva tunge bedrifter. Baking utstyr og råstoff inventaret i bakeriet vil fungere som sikker sikkerhet for eventuelle banklån, som skal senke renten.

Oppsøk et lån eller stipend fra den amerikanske Small Business Administration (SBA). SBA gjør lån og tilskudd til tusenvis av små bedrifter hvert år, men får penger fra SBA er en svært konkurransedyktig prosess.

Nærmer aksjeinvestorer, som engel investorer eller venture kapitalister, på listen din. Når du arbeider med aksjeinvestorer, er det avgjørende å identifisere personer som har blitt jobbet med og investert i bakerier i fortiden. Aksjeinvestorer vil be om en eierandel i bakeriet; i bytte, bør du forvente at disse investorene til å hjelpe deg i å utvikle den overordnede strategien for din bakeri. I tillegg bør de være i stand til å gi deg råd om dag-til-dag driften av et bakeri.

Hint

Noen banker eller investorer kan be deg om å løfte personlige eiendeler, for eksempel ditt hus eller personlig sparing, som sikkerhet for lån. Vær svært forsiktig i lover personlige eiendeler; hvis du løftet huset som sikkerhet og din bakeri er i stand til å betale tilbake lånet, vil du sannsynligvis miste huset til banken.

Sørg for å gjennomgå eventuelle finansierings dokumenter med advokat før du signerer noe.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-fa-penger-til-a-starte-en-bakery/ "

相关文章!
 • Hvordan få penger til å bygge en kirke Hvordan få penger til å bygge en kirke
  - 阅 0

  Får penger til å bygge en kirke kan være en krevende oppgave, men er definitivt doable Hvis du har et team av engasjerte enkeltpersoner klar til å fremme din sak. Fra å bruke tradisjonelle innsamlingen skritt for å emplying mer komplekse finansielle

 • Hvordan legge penger til en tradisjonell IRA
  - 阅 0

  Noen yngre enn 70 ½ år som har lønnsinntekt fra kompensasjon eller selvstendig næringsvirksomhet er kvalifisert til å åpne en individuell avgang konto, ofte referert til som en tradisjonell IRA. Den tradisjonelle IRA har betydelige skattefordeler, in

 • Hvordan sende penger til en person Hvordan sende penger til en person
  - 阅 1

  Det er viktig å vite hvordan å sende penger til noen. Du må kanskje sende penger til noen når du kjøper en vare gjennom en annonse, eller hvis du har en venn eller slektning som har behov for kontanter. Sende en sjekk i posten kan være risikabelt. Hv