Amopage

Hvordan få nettadresseparametere

- Views 2
Advertisement

Hvordan få nettadresseparametere


Legge parametere til en nettadresse er en praktisk måte å overføre data fra en bruker til en nettside eller et nettsted for å overføre data mellom to websider. En spørsmålstegn etter URL betegner den første parameteren, etterfulgt av den variable navn, et likhetstegn og verdien. Et & -tegn skiller de gjenværende parameterne. For eksempel kan nettadressen til å spørre en film database ligne på følgende:

"Http://www.example.com/movies.php?director=spielberg&begyear=1970&endyear=1989&quot ;.

PHP

PHP automatisk fyller innebygd superglobal matriser med nettadresseparametere. Bruk "$ _GET" superglobal når en bruker er å lage en dataforespørsel på søknaden din, bruk "$ _POST" når en bruker er å gi data for deg å bruke i programmet. "$ _REQUEST" inneholder innholdet i både $ _GET og $ _POST. For eksempel, for følgende nettadresse, "http://www.example.com/request.php?item1=name&item2=address&quot ;, "$ _REQUEST [ 'item1']"(uten anførselstegn) gir "navn" og "$ _REQUEST [ 'item2']" (uten anførselstegn) gir "adresse".

Visual Basic

Visual Basic gir HttpRequest.QueryString eiendom i System.Web navnerom. Bruk Request.QueryString å få tilgang til hver URL parameter ved navn. Bruke Request uten QueryString søker nettadresseparametere, skjemaer, cookies og server variabler. For eksempel, med URL "http://www.example.com?product=005&description=bed&quot ;, "Request.QueryString [ 'produkt']"(uten anførselstegn) returnerer "005" og" Request.QueryString [ 'beskrivelse']"(uten anførselstegn) returnerer 'seng'.

Javascript

Mens det er lett å fange hele URL-strengen med Javascript, er det ingen innebygd støtte for å få de enkelte nettadresseparametere. Du må opprette en funksjon for å analysere strengen og skille de ulike webadressekomponenter. Samarbeidsbrukerstøtte nettsteder som Stackoverflow har prøve funksjoner som er effektiv og har blitt testet og godkjent av tusenvis av brukere. Alternativt, vurdere å bruke en server-side språk for å få URL-parametere og sende dem i en Javascript Object Notation, eller JSON, format til en Javascript-funksjon.

sikkerhets~~POS=TRUNC

Det er lett for brukerne å vise dataene sendes i en URL, og for å endre verdiene for noen av parametrene. Når du utvikler en applikasjon, bør du aldri gå sensitiv informasjon, som passord, som en URL parameter fordi du utsetter passordet offentlig. Også aldri treffe andre data som brukeren kan endre som en URL parameter fordi det er enkelt for en bruker å endre parameter og manipulere programmet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-fa-nettadresseparametere/ "

相关文章!
 • Hvordan Marker gjøre håret med to dramatiske farger?
  - 阅 6

  Bruke flere dramatiske farger kan legge til en morsom, Punky kant til din frisyre uten å måtte endre kuttet. Men hvis du er usikker på hva verktøy å bruke, eller hvordan du kan beskytte resten av håret fra å bli farget, kan ideen om å prøve å takle t

 • Hvordan Skilsmisse Mens i kapittel 13 konkurs
  - 阅 3

  Økonomiske vanskeligheter har ofte en negativ effekt på ekteskap og kan være en medvirkende faktor til et par beslutning om å ta ut skilsmisse. Beslutningen om å sende inn for en skilsmisse er vanskelig og kan bli komplisert, så vel om konkurs er inv

 • Hvordan kan møblere huset tysk stil
  - 阅 5

  Elsker tre? Ekte tre som furu, ikke trefiner? Eller kanskje du bare liker å se dine tyske røtter? Tyskere og tysk-amerikanere har et rykte som fine snekkere; vitne praktiske ennå fantastisk rene linjene Shaker møbler. Forskning tradisjonell eller mod