Amopage

Hvordan få mer kraft ut av en Stihl

- Views 3
Advertisement

Hvordan få mer kraft ut av en Stihl


En lyddemper modifikasjon er den raskeste og enkleste lovlig måte å få mer kraft ut av Stihl motorsag. Bore små hull i din lyddemper vil tillate mer eksos å rømme ut av porten. Dette åpner opp motoren din, slik at det å puste litt bedre ved å la mer av gassene ut. Sagen vil også kjøre kulere og ha en merkbar økning i kraft. Men denne prosessen vil ofte ugyldiggjøre eventuelle produsentens garanti, så du bør ikke utføre denne endringen hvis sagen er fortsatt dekket av garantien.

Du trenger

Wrench

Målebånd

Bore

borekroner

sveiser

hånd fil

Gnistfangernett

Metal skjære saks

fyllmateriale

Bruksanvisning

Bruk en fastnøkkel til å ta av sverdmutrene på Stihl sag. Fjern baren cover, bar og kjede. Sett dem til side på et trygt sted, og la sagen ned med clutchen forsamlingen vendt ned.

Måle overflatearealet til en eksosport i sylinderen, ved hjelp av et målebånd. Multiplisere dette tallet med 0,8 for å bestemme 80 prosent av hullets størrelse. Dette handler om det største hullet du kan bore inn i lyddemperen uten å redusere strømmen.

Velg et sted på din skjerf for hullet. Dette hullet skal ikke være rettet mot eller ligger nær sag operatør, gummi- eller plastdeler på sagen.

Mål eksos porten hullets størrelse igjen for å sørge for at du har gjort noen feil.

Velg riktig størrelse borekronen som er mindre enn 80 prosent av eksos porten størrelse.

Bor hull gjennom motorsag skjerf. Fil ned eventuelle grove eller hakkete kanter med en hånd fil.

Skjær en ny gnistfangernett med metall saks slik at skjermen er litt større enn den nye lyddemperen hullet. Installasjon av skjermen ved å sveise den sammen med fyllstoffet over hullet.

Hint

Bore et hull større enn 80 prosent vil redusere motorsag ytelse.

Hvis du allerede har en fabrikkinstallert dual port skjerf, disse endringene er ikke nødvendig.

Bruk riktig verneutstyr når du arbeider rundt elektroverktøy.

Det er ulovlig i de fleste områder for å kjøre en sag uten gnistfangernett, på grunn av brannfare.

Denne prosessen kan ugyldiggjøre motorsag er produsentens garanti.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-fa-mer-kraft-ut-av-en-stihl/ "

相关文章!
 • Hvordan få mer kraft ut av en John Deere Gator Hvordan få mer kraft ut av en John Deere Gator
  - 阅 0

  Å få mer kraft ut av en John Deere Gator er en måte å forbedre ytelsen. Gators er en familie på all-terreng nye biler laget av Deere & Company. Hvis Gator er ikke ny, kan få mer kraft ut av det krever bare grunnleggende vedlikehold. Fokusere på å bru

 • Hvordan få mer kraft i My Toyota bobil
  - 阅 0

  Toyota Bobiler var en C-klasse bobil produsert fra en Toyota lastebil chassis fra 1970 til 1996. Den enkle utformingen av de tidlige modellene ført til Behemoth bobiler med fullt utstyrt kjøkken og dusj, fortsatt drevet av anemiske firesylindrede mot

 • Hvordan få mer kraft ut av en Sportster 1200 Hvordan få mer kraft ut av en Sportster 1200
  - 阅 0

  Sportster 1200 er en liten, smidig motorsykkel drevet av Harley-Davidson 1200cc Evolution v-twin motor. For de fleste ryttere, er kraften leveres av motoren mer enn tilstrekkelig. Imidlertid kan Sportster motor begynner å føle seg litt dempet etter e