Amopage

Hvordan få magen gass Move

- Views 0
Advertisement

Magen gass er vanlig og vanligvis går ut av kroppen gjennom raping eller flatulens. Svelget luft og nedbryting av visse ufordøyd mat av naturlige bakterier i tykktarmen (tykktarmen) er de viktigste årsakene til gass. For noen kan gass være ubehagelig og pinlig. Endringer i kosthold, medisiner og svelger mindre luft kan alle bidra til å eliminere eller flytte gass fra magen.

passerer Gas

Trinn 1:

Forstå at å ha noen gasser er naturlig. Ifølge National Institute of Health, de fleste produsere ca 1 til 3 halvlitere med gass i døgnet og passere gass om 14 ganger i 24 timer. Ikke prøv å holde i gass eller tvinge den, da dette vil sannsynligvis føre til ubehag. Tillate gass å passere normalt gjennom munnen eller rektum.

Steg 2:

Sitt på toalettet. Pust sakte og slappe av. Noen ganger kan dette være alt som trengs for å hjelpe sinnet sender kroppen et signal for å slippe magen gass.

Trinn 3:

Gjør en enkel strekning å frigjøre gassen. Ligg på ryggen og bøy det ene kneet inn mot brystet. Trekk den inn med armene mens du inhalerer, så puster og slipper beinet tilbake til gulvet. Gjenta med det andre benet.

Trinn 4:

Ta over-the-counter gass lettelse medisinering. Kontakt lege hvis du finner deg selv konsekvent avhengig av medisiner for å lindre gass. Du kan ha en mer alvorlig tilstand.

Forebygging Gas

Trinn 1:

Hold en food journal. Identifisere hvilke matvarer eller mat kombinasjoner føre til at du har den mest gass. Gass-forårsaker matvarer inneholder kål, løk, brokkoli, blomkål, epler, svisker, tørket frukt, korn, brus og store mengder sukker. Ta en fordøyelseskanal enzym supplement før spising å hjelpe fordøyelsen og flytte gass opprettet i magen av disse matvarene.

Steg 2:

East sakte. Tygge maten grundig og unngå å drikke noen drikkevarer mens du spiser. Unngå soda, hvis det er mulig.

Trinn 3:

Prøv en-til tre-ukers kolon rens program. Flytt magen gass med et kolon rens og balansere de gode og dårlige bakterier i kroppen din.

Trinn 4:

Prøv å spise matvarer med probiotika, for eksempel yoghurt, eller ta probiotiske kosttilskudd. Hjelp magen bygge opp gode bakteriene med støtte av probiotika.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-fa-magen-gass-move/ "

相关文章!
 • Hvordan redusere magen gass
  - 阅 0

  Etter å ha gass i magen er normal. Overdreven gass kalles flatulens. Du eliminere gass ved raping eller passerer det gjennom endetarmen din. Men å ha for mye gass kan gjøre deg oppblåst og elendig. Mage og tarmgass er sammensatt av en blanding av met

 • Hvordan forebygge og kurere magen gass
  - 阅 0

  Magen gass har en tendens til å utvikle etter å ha spist visse matvarer. Imidlertid kan andre faktorer, så vel som livsstil valg bidra til denne irriterende følelse. Tegn på gass inkluderer raping, oppblåsthet, magekramper og oppblåsthet. Mens ubehag

 • Hvordan forbedre en magen gass Problem Hvordan forbedre en magen gass Problem
  - 阅 0

  Opphoping av gass kan føre til en rekke problemer som oppblåsthet, abdominal oppblåsthet og magesmerter. Men det finnes måter å lindre magen gass og bli kvitt ubehag. Det er ofte et spørsmål om å begrense ned årsaken til gass. Du trenger Over-the-cou