Amopage

Hvordan få Klatring hortensia til å blomstre

- Views 0
Advertisement

Hvordan få Klatring hortensia til å blomstre


Klatring hortensia ofte vokse til en høyde på 30 til 40 fot, men kan til slutt nå 80 fot. Det er tre arter av klatring hortensia: woodvamp (Decumaria Barbara), klatring hortensia (Hydrangea anomala subsp petiolaris.) Og japansk hortensia vintreet (Schizophragma hydrangeoides). Alle tre arter produserer flat-toppet klynger av hvite blomster om våren eller sommeren. Få dem til å blomstre er ganske enkelt, så lenge deres grunnleggende voksende krav er oppfylt.

Vær tålmodig

Klatring hortensia ta opptil to år å bli godt etablert. Når de er tatt ut fra beholderne og plantet i jorden, blir de understreket. Det tar tid for dem å komme seg, vokse nye røtter i jorden og bli komfortabel. De vanligvis ikke blomstre før den tredje eller fjerde år etter å ha blitt plantet.

Se for Cold Snaps

Beskytt blomsterknopper fra slutten fryser. Woodvamps er hardfør i US Department of Agriculture anlegget hardførhet sonene 6-8, klatring hortensia er hardføre i USDA sone 4 til 8 og japanske hortensia vinstokker er hardføre i USDA sone 5 til 8. De kan overleve kalde vintertemperaturer, men hvis blomsterknopper danne og det er en sen fryse, knoppene kan bli drept før de blomstrer. Drapere en gammel ark eller burlap over vintreet å beskytte knopper når det er en sen fryse spådd.

gi Sollys

Plant klatring hortensia i delvis skygge der de får fire til fem timer med direkte sollys hver dag, fortrinnsvis med skygge på ettermiddagen. De vil vokse i full skygge, men kan ikke blomstre eller vil blomstre mindre voldsomt. Bright skygge fra høye trær og flekkete skyggen gi nok lys for dem å blomstre, men dyp skygge bør unngås. I kjøligere klima, vil de blomstrer når dyrket i full sol så lenge jorda er aldri lov til å tørke ut.

gi fuktighet

Vann klatre hortensiabusker så ofte som nødvendig for å opprettholde jevnt fuktig jord. Jorda bør være fuktig, men ikke gjørmete. Sjekk jorda noen få dager, og vanne hortensia når det begynner å tørke. For de første årene, bør 4 til 6 liter hver uke være nok. Eldre klatring hortensia kan trenge opp til 10 liter vann hver uke. En 2- til 3-tommers dybde av organisk mulch fordelt over rotsonen vil bidra til å opprettholde et fuktig miljø.

Beskytt Fra Deer

Hold hjort bort fra klatring hortensia. De liker å spise anbudet nye blader og blomsterknopper. Spray hjort frastøtende direkte på klatring hortensia fra basen til en høyde på 6 fot så snart det begynner å sette på nye blader. Spray det når været er tørt og temperaturen er over 32 grader Fahrenheit. En lett-å-lage og meget effektiv middel er en blanding av 80 prosent vann og 20 prosent hele egg. Fjerne membranen som omgir eggeplomme før blanding, eller det vil sannsynligvis tette sprederen. Bland løsningen, helle den inn i en sprayflaske eller håndpumpe trykk sprøyter og belegge den hortensia grundig. Påfør blandingen hver 30. dag så lenge hjort er et problem.

grense gjødsel

Ikke gi klatring hortensia gjødsel som er høy i nitrogen. Nitrogen, det første nummeret på gjødsel bag, fremmer den grønne og frodige vekst. Fosfor, det andre tall, fremmer blomster. Hvis plenen gjødsel brukes til å befrukte gress i nærheten av klatring hortensia, være forsiktig med å spre det flere meters avstand. Plengjødsel er høy i nitrogen. Klatring hortensia vanligvis ikke bør gis noen gjødsel i det hele tatt.

La det vokse

Ikke beskjære klatre hortensia i vinter eller tidlig på våren før de blomstrer. Beskjæring dem på dette tidspunktet vil fjerne blomsterknopper. Klatring hortensia vanligvis ikke trenger å beskjæres i det hele tatt. Beskjære dem i løpet av sommeren etter at de har blomstret bare når det er helt nødvendig å begrense deres vekst. Bruk håndbeskjæringssakser som har blitt sterilisert i husholdningenes desinfeksjonsmiddel. Skyll desinfiserende utenfor beskjæringssakser og tørk dem før du bruker dem, som desinfeksjonsmiddel kan skade stilkene. Gjør beskjæring kutt ca ¼ tomme over en gren, vekst knopp eller sett av blader.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-fa-klatring-hortensia-til-a-blomstre/ "

相关文章!
 • Hvordan få hortensia til å blomstre Hvordan få hortensia til å blomstre
  - 阅 55

  Hortensiabusker (Hydrangea spp.) Er løvfellende busker som blomstrer på våren eller sommeren. Blomstene er som regel hvite, men noen hortensia blomstrer i rosa eller blått, avhengig av jord pH. Hortensia er generelt hardfør i US Department of Agricul

 • Hvordan få Hage Clematis blomstene til å blomstre Hvordan få Hage Clematis blomstene til å blomstre
  - 阅 0

  Clematis vinstokker er like hjemme accenting vakker arkitektur eller lysere gamle vær-farget trekonstruksjoner. Clematis vinstokker har 300 navngitte varianter og tusenvis av hybrider. Ordet klematis er gresk for klatring vintreet, og selv om noen av

 • Hvordan jeg tvinge skjæret blomstene til å blomstre? Hvordan jeg tvinge skjæret blomstene til å blomstre?
  - 阅 0

  En vakker bukett med blomster kan lyse opp ethvert rom, men når du klippe blomstene før de blomstrer, kan du ha problemer med å få dem til å åpne. Snarere enn å sitte og vente på dager for blomstene til å blomstre - som de kanskje aldri gjør - du kan