Amopage

Hvordan få juridisk vergemåls i Pennsylvania

- Views 0
Advertisement

Hvordan få juridisk vergemåls i Pennsylvania


Juridisk vergemål gir en person rett til å ta viktige avgjørelser på vegne av noen andre, slik som de knyttet til økonomiske, helsemessige og boformer. Hvis du er under 18 år, da vanligvis foreldrene dine vil ha juridisk vergemål over deg uten å måtte sende inn en begjæring i retten. En person kan også få juridisk vergemål over deg hvis du er en voksen person med en funksjonshemming, og er ikke i stand til å ta avgjørelser på egen hånd. I Pennsylvania, en person som søker juridisk vergemål på vegne av noen bør følge statens søksmål.

Du trenger

Pennsylvania vergemål skjemaer

Advokat (valgfritt)

Bruksanvisning

 • 1

Bestemme hvilken type juridisk vergemål du vil på vegne av noen. For mindreårige, er det to typer juridisk vergemål en forelder kan gi til en annen voksen på barnets vegne: midlertidig vergemål, der en forelder tilskudd midlertidig vergemål til noen for situasjoner som en annen voksen tar barnet ut av staten for ferie, og stand-by vergemål, der en forelder tilskudd vergemål til en bestemt voksen i tilfelle foreldrene blir i stand til å ta vare på barnet, for eksempel hvis foreldrene blir syk. Domstolsbehandling er vanligvis ikke nødvendig å etablere midlertidig vergemål, men konsultere en advokat er fortsatt en god idé.

En annen type juridisk vergemål er å skaffe ynderskap på vegne av noen over 18 år som er ansett som arbeidsufør etter en Pennsylvania dommer. Du kan få juridisk vergemål for personen eller formynderskap over personens eiendom (i så fall, kan du gjøre bare økonomiske beslutninger på vegne av personens eiendom). Velge riktig type vergemål vil hjelpe deg til å sende de riktige papirene i Pennsylvania retten.

2

Ta kontakt med en advokat i Pennsylvania som har spesialisert seg på å bistå med juridisk vergemål gjennom Pennsylvania Advokatforening. En Pennsylvania advokat vil være kjent med staten rettssystemet, arkiveringsrutiner og gjeldende skjemaer for å søke om juridisk vergemål.

3

Gå til en lokal Orphans' Court i Pennsylvania nærmeste fylket hvor personen du søker vergemål for liv. De Orphans' Court i Pennsylvania håndterer alle saker for mindreårige og uføre ​​mennesker i staten. Besøk retten nettside eller ringe retten for å finne ut om steder og timer.

4

Fullfør de aktuelle skjemaene for den type vergemål du søker og fil dem med domstolen. Vanligvis skjemaene vil kreve både signaturen og underskrift av personen du søker vergemål. De Orphans' Court nettstedet har en link for å laste ned skjemaer for juridisk vergemål og en liste over de filing avgifter.

5

Delta på de juridiske vergemål saksbehandlingen ved Orphans' Court i Pennsylvania der du arkivert begjæringen om rettslig formynderskap.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-fa-juridisk-vergemals-i-pennsylvania/ "

相关文章!
 • Hvordan forberede Juridisk vergemåls Papers
  - 阅 0

  En juridisk vergemål kan søkes av ulike grunner. En voksen kan være ute av stand til å ta beslutninger og være inhabil, kan et barn være en foreldreløs eller en funksjonshemmet person kan være i stand til å utføre visse daglige oppgaver. I alle fall

 • Hvordan Utpeke Juridisk vergemåls for en Minor etter din død Hvordan Utpeke Juridisk vergemåls for en Minor etter din død
  - 阅 0

  Selv om alle foreldre planer om å oppdra sine barn til de er klar til å leve på sine egne, visse hendelser som dødsfall eller en sykdom kan endre det. Utpeke juridisk vergemål for deg mindreårige barn er en måte å eliminere bekymring forbundet med å

 • Hvordan bevise Juridisk vergemåls av et barn
  - 阅 0

  Juridisk vergemål gir myndighet til en person til å ta vare på et barn når barnets foreldre ikke er i stand til å ta vare på ham. Juridisk vergemål er ofte innhentet gjennom rettskjennelser eller gjennom skriftlige testamenter og fullmakter. Det finn