Amopage

Hvordan få Hage Clematis blomstene til å blomstre

- Views 0
Advertisement

Hvordan få Hage Clematis blomstene til å blomstre


Clematis vinstokker er like hjemme accenting vakker arkitektur eller lysere gamle vær-farget trekonstruksjoner. Clematis vinstokker har 300 navngitte varianter og tusenvis av hybrider. Ordet klematis er gresk for klatring vintreet, og selv om noen av variantene er busk-aktig, de fleste av dem er livskraftige klatring vinstokker nådde høyder på 30 eller flere føtter. Kunnskap om klematis livssyklus hjelper deg overtale blomstene til å blomstre.

Du trenger

beskjæringssakser

Bruksanvisning

Ta hensyn til anleggets blomstrende tid for å avgjøre om det er en fjær Bloomer, en sommer Bloomer eller en vår og høst Bloomer. De fleste vil sette ut en blomst eller to det første året og mer det andre året.

Beskjær klematis til en høyde på 12 inches etter sin første vekstsesongen, så rotsystemet har en sjanse til å få stor nok til å støtte til toppen vekst. Gjenta dette beskjæring etter den andre sesongen også om vekstforhold eller plasseringen gir dårlig rotutvikling.

Beskjær våren-blomstrende klematis blomstrer etter at de blomstrer siden de nye blomstene utvikle seg på forrige års vekst. Dette vil gi anlegget så mye tid som mulig til å vokse og sette opp følgende vårens blomster. Før blomstringen begynner i løpet av våren, kutte grenen tips. Dette fremmer vekst av den grenen, noe som resulterer i en fyldigere ser vintre. Plukk av døde eller døende blomster under blomstringen sesongen, noe som kan vare et par months.Cut tilbake blomstringen stilkene til bære viktigste grenen etter blomstringen sesongen ender. La de viktigste stammen alene med mindre du vil at det skal være litt kortere. Den nye veksten som knopper ut etter beskjæring bærer blomstene neste år.

Beskjær sommer bloomers tidlig på våren. Disse plantene blomstrer på årets vekst fra juni til august. Skjær tilbake anlegget sterkt i løpet av våren, slik at det er bare ca 12 inches høy. I vekstsesongen kan du fortsette å beskjære planten, men hvis du kutter ut ny vekst, vil blomstene bli redusert for følgende blomst sesongen. Beskjæring gjør tvinge ny vekst av sunne skudd for å blomstre i sommer. La planten vokse så høyt som du vil, men husk at det vokser kraftig hvis du ikke klippe den tilbake.

Skjær tilbake vår / sommer bloomers ved å trimme sine vekst knopper. Denne type klematis kan være utfordrende for hjem gartnere siden den blomstrer på årets vekst samt fjorårets vekst. Hvis det ikke er beskjæres, vokser det opp en massiv stor floke av vinranker. Det vil blomster hele sommeren til september. Skjær av tuppen på våren tilbake til den første gode blad Bud for å tvinge side vekst. Senere i sesongen, etter den andre blomstrer har gått, kutte tilbake noen av de gamle tre for å holde det under kontroll.

Klipp ut syke deler av vintreet når som helst. Spray enhver formørket blader med soppdreper.

Beskjære din vintreet inn i omtrent hvilken som helst form som du liker, som klematis er en så sprek dyrker. De fleste av variantene er vinstokker og vokse lineært heller Han bush-lignende, med mindre du skjære av den voksende tips. Hold trimming spissen, og anlegget vil snart være svært buskete.

Hint

Kalde vintre drepe vinrankene tilbake til skitt, så beskjæring er ikke like viktig som i tempererte områder. Hold røttene kjølig, med bioklipp eller arrangere lav voksende planter for skygge rundt bunnen av anlegget.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-fa-hage-clematis-blomstene-til-a-blomstre/ "

相关文章!
 • Hvordan jeg tvinge skjæret blomstene til å blomstre? Hvordan jeg tvinge skjæret blomstene til å blomstre?
  - 阅 0

  En vakker bukett med blomster kan lyse opp ethvert rom, men når du klippe blomstene før de blomstrer, kan du ha problemer med å få dem til å åpne. Snarere enn å sitte og vente på dager for blomstene til å blomstre - som de kanskje aldri gjør - du kan

 • Hvordan få Klatring hortensia til å blomstre Hvordan få Klatring hortensia til å blomstre
  - 阅 0

  Klatring hortensia ofte vokse til en høyde på 30 til 40 fot, men kan til slutt nå 80 fot. Det er tre arter av klatring hortensia: woodvamp (Decumaria Barbara), klatring hortensia (Hydrangea anomala subsp petiolaris.) Og japansk hortensia vintreet (Sc

 • Hvordan lage Hage statuer se ut Antiques
  - 阅 0

  Staselige engelske hager ble utformet med statuer eller små bygninger, kalt tåpeligheter, i det fjerne. Dagens marked for vintage og antikke statuer er livlig og statuer kan kommandere høye priser, så hagedesignere kan bli avskrekket fra å kjøpe vint