Amopage

Hvordan få Giants på "Minecraft"

- Views 0
Advertisement

"Minecraft" er en sandkasse-stil spill der spillerne plassere og fjerne strukturerte blokker i et tredimensjonalt rutenett for å utvikle en pre-laget verden i sine egne prosjekter. Spillet ble utvidet til å omfatte fiender, fangehull og materiell gruvedrift, sammen med flere teksturer, for en spillopplevelse med større variasjon. Giants er en type fiende som er en del av spillets kode og ble testet for en kort tid, men har blitt utelatt i april 2011 for bruk i en senere versjon. De kan redigeres i et avansert map editor kalt MCEdit til "spawn" på kartene.

Bruksanvisning

Laste MCEdit program, enten ved å klikke på linken i startmenyen katalogen eller ved å dobbeltklikke på snarveien på skrivebordet hvis du tidligere har opprettet en.

Utvid "Fil" -menyen, velg "Open", og navigere gjennom filbehandler for å velge en "Minecraft" kartet fil. Plukk filen som du har tenkt å spille på når du møter kjemper.

Utvide "Import" -menyen og bla nedover listen til "gytefisk" alternativet. Hold markøren over muligheten til en annen meny vises ved siden av listen, og velg monster spawner merket "Giants". Monster gytefisk er de enhetene som fiender gjort.

Klikk på den tomme rutenettet plass der du vil at giganten spawner skal ligge. Det vil være lettere å finne ut om det er i nærheten av din utpekte gyte sted, ofte i midten av kartet. Lagre kartet filen slik at den gigantiske spawner vises i spillet.

Last inn "Minecraft" program og velg kartet som du redigerte. Den vil ha samme navn som filnavnet. Approach den gigantiske gyte, innen 16 grid mellomrom, og vente til en gigantisk fiskeyngelen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-fa-giants-pa-minecraft/ "

相关文章!
 • Hvordan lage din egen "Minecraft" Skin
  - 阅 0

  Lage din egen custom skin i "Minecraft" kan gi figuren din en distinkt, personlig atmosfære og skiller dem fra alle andre. Det er mange programmer der ute som er spesielt utviklet for "Minecraft" hud redigering, men du kan også rediger

 • Hvordan dyrke hvete i Minecraft
  - 阅 6

  "Minecraft" er en åpen-verden sandbox spill hvor spilleren har en rekke muligheter for aktiviteter. For eksempel kan en spiller å bygge ting, utforske fangehull eller gård hvete. Når høstet, kan hvete gjøres om til brød, kjeks eller kake som kan

 • Hvordan få Mods på "Minecraft" for en PC Hvordan få Mods på "Minecraft" for en PC
  - 阅 1

  "Minecraft" kommer med hundrevis av craftable elementer og blokker, og en grenseløs verden å utforske. Hvis du ønsker å utvide disse elementene eller endre hvordan fungerer gameplay, støtter spillet installasjon av brukerskapte modifikasjoner so