Amopage

Hvordan få flere hestekrefter fra en Dodge 4.7

- Views 0
Advertisement

Dodge 4.7 V8-motor er ofte funnet i biler som Dakota, Durango og lader. 4,7 er en av Dodge er mindre åtte sylindrede motorer, og mens det er kraftig i forhold til mindre motorer, vekten av noen av de tyngre kjøretøyene gjør 4,7 virke merkbart mindre mektig enn noen av sine større kolleger. Heldigvis finnes det flere oppgraderinger tilgjengelig for å øke hestekrefter, dreiemoment og ytelse av Dodge 4,7 liters motor.

Hvordan få flere hestekrefter fra en Dodge 4.7

Trinn 1:

Installer en forestilling chip. Ytelse chips arbeide ved elektronisk fininnstilling brennstoffblandingen for å gi motoren med optimal effekt. Brikken endrer ikke bilen fysisk, men det fungerer med drivverket kontrollmodulen for å bestemme den mest effektive måten for 4,7 motor å kjøre. Ytelse chips kan forbedre både hestekrefter og drivstofføkonomi.

Hvordan få flere hestekrefter fra en Dodge 4.7

Steg 2:

Legg en kompressor. Kompressorer er montert på inntaksmanifolden på motoren og øker motoreffekten ved å sprøyte inn ytterligere luft inn i drivstoffblandingen, øker motorens hestekrefter.

Hvordan få flere hestekrefter fra en Dodge 4.7

Trinn 3:

Oppgradere bilens eksossystem. Ytelse eksos vil tillate en bedre eksosstrømmen og holder gasser fra å bygge seg opp inne i motoren. Jo raskere eksosgassene forlater motoren, vil mer renslig motoren løpe og nye brensel og luft blir brent.

Hvordan få flere hestekrefter fra en Dodge 4.7

Trinn 4:

Bruk høyere oktan. De fleste biler kan kjøres på 87 oktan, men motoren din vil få både bedre ytelse og drivstofføkonomi ut av en høyere kvalitet drivstoff. Høyere oktan drivstoff brenne bedre i motoren, noe som gir din Dodge bil eller lastebil med mer makt.

Hvordan få flere hestekrefter fra en Dodge 4.7

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-fa-flere-hestekrefter-fra-en-dodge-4-7/ "

相关文章!
 • Hvordan få flere hestekrefter fra en 3.0L Ford Hvordan få flere hestekrefter fra en 3.0L Ford
  - 阅 0

  I tillegg til en rekke prestasjonsfremmende deler, kan fører få mer hestekrefter ut av sin 3,0-liters Ford gjennom noen enkle modifikasjoner hjemme. Riktig kjøretøy vedlikehold, for eksempel, kan også bidra til at motoren nå sitt maksimale hestekreft

 • Hvordan få flere hestekrefter fra en 3,8 V6 Hvordan få flere hestekrefter fra en 3,8 V6
  - 阅 0

  Nesten en hvilken som helst bærer kan bli gjort for å fremstille flere hestekrefter gjennom markedet modifikasjoner. Noen av disse endringene er mulig for noen med erfaring på biler, mens andre vanligvis krever profesjonell montering. Kjøretøy med en

 • Hvordan få flere hestekrefter fra en 360 Magnum Hvordan få flere hestekrefter fra en 360 Magnum
  - 阅 0

  360 var en 5.7L V8-motor produsert og designet av Chrysler fra 1971 gjennom 2002. Motoren gjennomgikk flere store designendringer i løpet av sin 31-års produksjon løp, og Magnum utgaven av motoren i 1993 ble en 5.9L V8 som produserte 250 hestekrefter