Amopage

Hvordan få en skatte-ID for en Home Business

- Views 1
Advertisement

Når du starter et hjem virksomhet, registrere virksomheten med skattemyndighetene for innlevering formål. Når du registrerer din bedrift, vil du bli gitt en ansatt-nummer (EIN). Bruk dette nummeret på alle skattedokumenter. Selv om du ikke har tenkt å ansette medarbeidere, ved hjelp av et EIN stedet for ditt personnummer på skatt dokumenter bidrar til å beskytte deg mot identitetstyveri og sørger for at det er en nøyaktig oversikt over alle forretnings skatt betalt i løpet av året.

Du trenger

Form SS-4

Bruksanvisning

Besøk IRS.gov å søke om en EIN. Dette nummeret er også kjent som en Federal Tax Identification Number. Bruk den til å innlevere selvangivelse for ditt hjem, for å åpne en virksomhet bankkonto, eller på skatt dokumenter som en 1099 dersom utføre oppdrag.

Skriv ut og mail i Form SS-4 eller søke på nettet, via telefon eller via faks.

Bruk din EIN så snart den kommer for forretningsdokumenter som krever en skatt identifikasjonsnummer. Hvis du søker på nettet eller via telefon, skal du motta et EIN i en til to dager, avhengig av behandlingstiden. Dersom du søker via faks, inkluderer en retur faksnummer for å motta en EIN innen en uke. Dersom det søkes i posten, kan du forvente å vente to til fire uker.

Ta kontakt med statens skatteinntekter kontoret og spør om du trenger å sende tilsvarende dokumenter på statlige og lokale skatter. Du må kanskje gi en EIN, så søke om dette nummeret først.

Hint

Søk om en EIN før du starter ditt hjem, slik at du lar nok tid for alt papirarbeid som skal behandles.

Når du lukker din bedrift eller når du endrer virksomheten strukturer, besøk IRS.gov å avgjøre om ekstra papirarbeid må være innlevert for å registrere disse endringene.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-fa-en-skatte-id-for-en-home-business/ "

相关文章!
 • Hvordan overføre tidligere skatte år inn TurboTax Hvordan overføre tidligere skatte år inn TurboTax
  - 阅 1

  Hvordan overføre tidligere skatte år inn TurboTax. Prosessen med å utarbeide og sende inn en strøm-års selvangivelse krever ofte skattyterne å få tilgang til tidligere års selvangivelse og regneark, som bekrefter transaksjonen, avskrivninger og kapit

 • Hvordan å betale skatt med ditt kredittkort Hvordan å betale skatt med ditt kredittkort
  - 阅 1

  Hvordan å betale skatt med ditt kredittkort. Bruke kredittkortet til å betale skatt er et alternativ som kommer med en pris, men det er rask og effektiv og sikrer at du har betalt. Bruk kredittkortet hvis du innlevert selvangivelse i fjor, og hvis du

 • Hvordan til fil skatter hvis du har begjært konkurs
  - 阅 0

  Konkurs er på vei oppover, og med skatter rett rundt hjørnet, kan folk som har arkivert for konkurs kan lure på hvordan du filen skatter. Hvordan du filen vil avhenge av hver konkurs saken og hvilket kapittel. Her er noen retningslinjer for å hjelpe