Amopage

Hvordan få en refusjon på boliglån forsikring

- Views 0
Advertisement

Hvordan få en refusjon på boliglån forsikring


Hvis du oppsto et lån på et hus etter 1. september 1983, og før den 8 desember 2004, kan du være kvalifisert for en tilbakebetaling på boliglån forsikringspremie på en FHA lån (ligner på private boliglån forsikring, eller PMI). Forsikring refusjon er vanligvis flere hundre dollar, men kan kjøre inn i tusenvis i tillegg. De faktiske kravene refusjon er komplisert, med regler fra FHA (Federal Housing Administration) og HUD (US Department of Housing og Urban Development). Men finnes det en enkel måte å se om du har en tilbakebetaling på grunn. Her er hvordan du kan sjekke.

Du trenger

Et boliglån lån oppsto mellom 1983 og 2004

Bruksanvisning

Hodet til HUD

Besøk nettsiden til Department of Housing og Urban Development på hud.gov

I søkeboksen skriver i uttrykket: forsikringsutbetaling. Det første resultatet du ser bør være "Does Hud skylder deg en refusjon?". Klikk på denne for å gå til tilbakebetaling søkesiden.

Alternativt kan du bruke nettstedet søkeord Index. Klikk på bokstaven 'R' for å se en liste over søkeord for dette brevet, og klikk deretter på 'Refusjoner'.

Søk etter en FHA forsikringsutbetaling

Bruk søkefunksjonen på HUD Tilbakebetaling side for å søke etter etternavn. Se gjennom resultatene for å se om navnet ditt er oppført. Hvis det er, har du en tilbakebetaling på grunn på betalt for boliglån forsikringspremie. Nettstedet bør også angi hvor mye refusjon du har kommer til deg.

Det tar bare ca 60 sekunder for å sjekke om refusjon, så det er noe som er vel verdt å gjøre.

Vokt dere for en forsikringsutbetaling 'Tracers'

HUD / FHA nettstedet advarer brukere til å unngå kommersielle aktører som tilbyr å finne og behandle eventuelle forsikrings refusjoner. Dette er en gratis tjeneste levert av regjeringen, og det er ikke nødvendig å betale en tjeneste for enkelt søk.

Klikk på linken på refusjoner side for "FHA refusjons varsler" for å lære mer om sporstoffer og potensielle svindel som involverer forsikring refusjon.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-fa-en-refusjon-pa-boliglan-forsikring/ "

相关文章!
 • Hvordan få en refusjon for Gap Forsikring når du selger din bil eller lastebil
  - 阅 0

  Hvis du bestemmer deg for å kjøpe gap forsikring på egen hånd, kan du lese kontrakten og politiske avsløringer nøye før du signerer avtalen. I motsetning til gapet forsikring som kommer med mest leide biler, som du ikke har mulighet til å avbryte for

 • Hvordan beregne boliglån forsikring priser
  - 阅 0

  Boliglån forsikring er forsikring som beskytter boliglån mot tap i tilfelle låntaker misligholder betalinger. År siden, boligkjøpere måtte gjøre minst 50% forskuddsbetaling når du kjøper et hjem. Bruken av boliglån forsikring har revolusjonert hjem k

 • Hvordan Avbryt FHA boliglån forsikring
  - 阅 0

  The Federal Housing Administration krever vanligvis låntakere til å betale for boliglån forsikring, som beskytter långiver bør låner standard på hans hjem lån, på to måter: en upfront boliglån forsikringsutbetaling lik én prosent av lånebeløpet og en