Amopage

Hvordan få en rask Pass i Pennsylvania

- Views 0
Advertisement

Hvordan få en rask Pass i Pennsylvania

Betale på bomstasjonene kan være en frustrerende opplevelse, spesielt når du innser at du er ute av endringen. Hvis du bor i Pennsylvania og unngå lange køer i "cash" bomringen kjørefelt, gjelder for en E-ZPass. En E-ZPass transponder er festet med klebrig striper på innsiden av frontruten, og har en radio transponder inne som kommuniserer med bomstasjoner når du kjører gjennom. Toll beløpet blir automatisk trukket fra din E-ZPass konto, så det er ingen grunn til å stoppe og betale. En E-ZPass kan kjøpes på tre forskjellige måter, og er lett å skaffe.

Du trenger

Datamaskin

Kjøretøy

Førerkort

Bilnummer

Kredittkort

på nett

Besøk Pennsylvania Turnpike nettsted for å søke om en E-ZPass online. Klikk "Meld nå", og velg "Åpne Personal Account". Se gjennom avtalevilkår, og klikk "Jeg godtar" og "Next".

Klikk på "Legg til kontakt", og skriv inn din kontaktinformasjon, inkludert adresse, telefon, e-post og førerkort nummer.

Opprett en PIN-kode, brukernavn og passord for å bruke på E-ZPass nettsted, deretter "Next".

Skriv inn informasjon om bilen, inkludert lisens plate nummer, år, merke og modell, og klikk "Lagre" og "Next". Velg om du vil ha en månedlige kontoutskriften for en avgift, eller hvis du ikke vil ha en uttalelse, og vil se deg på nettet. Klikk "Next".

Velg om du vil melde deg inn eller ut av E-ZPass Plus, som er et system som lar deg betale med E-ZPass på particpating steder som private parkeringsplasser og flyplass massevis. Klikk "Next".

Velg om du vil at pass etterfylles med penger automatisk når den går tom, eller fjern merket hvis du foretrekker å legge til midler manuelt ved å logge på kontoen din. Automatisk påfylling betyr kredittkort eller brukskonto vil bli belastet automatisk når E-ZPass balanse går ned til null. Skriv inn din kredittkortinformasjon eller sjekke kontonummer, og klikk "Next".

Skriv inn hvor mange transpon du ønsker, og klikk "Next". Siden vil vise kostnadene for pass eller pass. Gjennomgå sammendraget av dine kontodetaljer, og hvis alt er riktig, klikker du på "Next" for å sende inn søknad. Din e-ZPass vil komme i posten, klar til bruk.

Salgsautomat

Besøk en av 10 rasteplasser langs Pennsylvania Turnpike tilbudet automater med E-ZPasses. En liste over disse stedene er tilgjengelig på Pennsylvania Turnpike nettstedet.

Følg instruksjonene på automaten for å registrere din e-ZPass. Dette er de samme trinnene som den elektroniske registreringen; du trenger å skanne førerkort og gi din lisens plate nummer, bilmerke, modell og år.

Betal for din e-ZPass ved hjelp av et gyldig kredittkort. Transponderen vil slippe ut av automaten, og er klar for deg å bruke umiddelbart.

Retail Location

Besøk Pennsylvania Turnpike nettsted for å finne en forhandler nær deg. Butikker som AAA, Acme, getgo, Giant Eagle og Karns selge E-ZPass transpondere, som må aktiveres på nettet etter kjøpet.

Kjøp din E-ZPass på et utsalgssted, så gå online for å registrere ditt pass. Dette må gjøres innen 72 timer etter kjøpet.

Klikk på "Go Pak Registrering," og skriv inn transponderen nummer og PIN-kode på emballasjen, deretter "Fortsett".

Gjennomgå E-ZPass Programvilkårene avtalen, og klikk "Jeg godtar" og deretter "Next".

Følg nettstedet instruksjonene, som tar deg gjennom de samme trinnene som den elektroniske søknaden for å registrere din konto og lagre betalingsinformasjon for etterfylling. Klikk "Send" når søknaden er komplett. Du vil motta en e-postbekreftelse med kontoinformasjonen din.

Hint

E-ZPass kan brukes på andre måter enn Pennsylvania stater, inkludert Indiana, Massachusetts, New Jersey, New York og Virginia. En fullstendig liste er tilgjengelig på Pennsylvania Turnpike hjemmeside.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-fa-en-rask-pass-i-pennsylvania/ "

相关文章!
 • Hvordan få pass i Pennsylvania Hvordan få pass i Pennsylvania
  - 阅 0

  Barna kjører du gal, har sjefen din bare dumpet en tre måneders etterslep av arbeid på skrivebordet ditt, og gjennom det alt du holder dagdrømmer om en ferie. Enten du ønsker å komme bort for en uke i Karibien, eller ta i noen europeiske slott, treng

 • Hvordan lage en rask og enkel Princess Costume Hvordan lage en rask og enkel Princess Costume
  - 阅 0

  En prinsesse kostyme kan være en enkel eller en forseggjort affære. Den gode nyheten er at disse kostymene - uavhengig av deres detaljnivå - kan monteres i en halv time eller mindre, hvis behovet være. Hvis din lille prinsesse (eller din indre prinse

 • Hvordan lage en rask Seafood Pasta Dish Hvordan lage en rask Seafood Pasta Dish
  - 阅 0

  Sjømat er høy i viktige kosttilskudd vitaminer og mineraler og en enkel måte å lage middag virke litt mer spesielle. De legger til farge og smak til ethvert bord. Men mange sjømatretter også ta mye lengre tid å forberede enn tradisjonelle "kjøtt og p